Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Bikiniväder

På med bikinin, solcremen och solglasögonen. Det är underbart väder och jag har bara en enda casting, som jag redan har varit på i morse.

Det betyder att resten av eftermiddagen, eller i alla fall till min crossfit vid 6 så är det jag, datorn, solstolen och trädgården som gäller. Underbart!

Det har varit ganska körigt på senaste och livet har rullat fort, så att få en fri eftermiddag så här känns bra för själen. Några emails att svara på, lite bloggrejer att pilla med och sedan blir det ett par timmar med en god bok. Det är svårt att inte planera in en hel massa att göra hemifrån och att timmarna flyger av det. Så jag gör en to-do lista på det som är viktigast, ser till att få det gjort och så tar jag resten utportionerat under veckan. På det sättet blir jag som mest effektiv, men känner mig även utvilad och glad.

Tyvärr kan jag inte producera en bättre bild på trädgården just nu, det är helt enkelt för mycket fult skräp i vägen. Men dagar som denna känner jag verkligen att det var en bra investering med våra fina glasvikdörrar i sovrummet. Gränsen mellan inne och ute suddas ut och det ger en väldigt skön känsla av flow.

Min bikini är från H&M och jag tycker allt att jag har fått lite mer magmuskler de senaste veckorna, det och axlar. Det är så himla kul att se snabba resultat, riktigt beroendeframkallande!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Skulle inte du kunna lägga upp lite smink-tips eller t.ex. en video över hur du sminkar dig? Skulle vara så himla kul att läsa! Du verkar så duktig på det.

  Malin 2014-06-12 11:14:37
  Svara
 • Tess! En personlig fråga, som jag fattar om du inte har lust att svara på. Men jag måste fråga! du är ju rätt tunn, på det där vansinnigt snygga viset som jag avundas så, men så ser du ändå ut att ha en anselig kupa. Har du oerhörd tur med genetiken eller inlägg? 🙂

  Jennifer 2014-06-11 20:25:16
  Svara
  • Svar på Jennifers kommentar.

   Hej Jennifer!

   Jag tror att det är just den här bikinin som är lite extra smickrande haha. Jag tror även att när det kommer till min kropp så är det nog att jag inte har mycket höft som gör att jag ser större ut på toppen än vad jag faktiskt är. Men tack så mycket för komplimangen! <3
   Kram
   Tess

   Tess M 2014-06-11 20:40:43
   Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Marie Serneholt
Home
34 kvadrat
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind