Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Nytt till hemmet – Annorlunda blomkruka

Efter Bloggforum i Göteborg passade jag, liksom de andra inredningstjejerna, på att springa förbi Artilleriet en sväng.

För mig som har The Conran Shop här i London blev det lite väl mycket igenkänning av varumärken och att köpa någonting som jag lika gärna kan få tag i här kändes inte så spännande. Istället hittade jag upp på övervåningen av samma hus och floristen ”Floramor & krukatös” (som fina  Trendenser Frida har gjort ett bra inlägg om) och där hittade jag en superfin kruka som jag aldrig har sett förut* . Eftersom jag redan var tvungen att checka in en till väska, så slog jag till och nuförtiden huserar den på HAY-bordet på framsidan.

Den är som gjord av papper, men ska vara helt vattentät och jag älskar materialmixen med träbotten. Snygg design och spännande textur. Den blev fin till min nya orkidé.

Jag har fått ett litet beroende av orkidéer, gärna vita, så jag beställde hem en till från ett online garden centre häromdagen. Tyvärr dök den upp helt ihopknögglad och med ledsna, ruttna rötter, så jag gör mitt bästa för att den ska få må lika bra som min andra prunkande orkidé gör. Den här har tappat två blommor, men resten av dem ser att vilja stanna kvar. Vi håller tummarna att jag kan leka sjuksyster och få den att bli glad och frisk igen.

Förr var jag beroende av skor, nu orkidéer. Ja, vad ska man säga?

* Jag såg att trevliga inredningsbloggaren Martin som även han var med på bloggforum hade köpt precis samma kruka och även läst på lite mer runt hur en kruka kan hjälpa kvinnor i Sri Lanka.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Just a little tip: Orchids do better in a glass/see through flowerpot. This helped my little withered orchid to bloom again.

    Chrissy 2014-06-08 22:41:48
    Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Sassa Asli
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind