Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Favoritprodukt – Pure Active Serum

Jag håller på att gå igenom alla mina skönhetslådor och herre, vad mycket skönhetsprodukter jag har!

Eftersom jag testar så mycket olika produkter så tänkte jag passa på att lyfta fram några som har hängt med under åren och som jag verkligen tycker om.

Jag börjar med en som jag till mitt stora förtret precis insåg att bäst-före-datumet har gått ut på. Akademiklinikens ”Pure Active Serum”. Den ser inte direkt välanvänd ut om man tittar på innehållet, det är en hel del kvar. Men den har varit min räddare många gånger.

Detta serum är väldigt lätt och gelliknande och innehåller glycolic, salicylic och malic-acid. För er som har problem med aknebenägen hud så känner ni säkert igen dessa ingredienser. De är väldigt bra på att bekämpa orenheter och exfoliera huden.

Det här är ingen produkt jag har använt varje dag, det är den för stark för, utan mer över natten någon gång i veckan och även om jag har haft någon plåtning som har varit påfrestande för huden med mycket smink och kladd. Den hjälper inte mycket på stora finnar, men jag märker en direkt skillnad på små orenheter som skulle kunna bli stora senare. Så inför stora plåtningar eller när min hud har börjat se lite småtråkig ut så har det här varit en räddare i nöden.

Serumet är ganska dyrt, men jag kommer antagligen att köpa en ny flaska nu när den här har gått ut. Just den här fick jag genom ett samarbete för länge sedan, men det här är inte ett sponsrat inlägg. Jag vill bara lyfta fram en produkt som har varit en favorit.

Den kommer i en helt ny flaska nu märkte jag nu när jag googlade, som sagt, jag har haft min ett tag…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Den använder jag sedan jag fick problem med min hy och gick till just akademikliniken för att få hjälp. Hudterapeuten sa att jag kan använda den varje natt, så det har jag gjort nästan hela tiden sen dess (haft lite uppehåll när jag använt andra läkemedel den inte går ihop med). Jag har rätt känslig hy men har faktiskt inte märkt att den är för stark, sålänge man inte använder någon annan exfolierande produkt samtidigt. Och visst kostar den en del, men jag köpte min i oktober och är fortfarande inne på samma flaska! Dock är jag inte riktigt lika nöjd med några av deras andra produkter jag köpte, även om de också är helt okej.

    Malin 2014-06-05 19:08:23
    Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
By Momo
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind