Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Nytt för öronen

Jag tog ett blad från Garths bok och köpte mig ett par nya hörlurar i dag.

Efter en casting som låg nära fågelvägen, men som det tog 90 minuter att komma till på grund av trafik mötte jag upp med Bailee på Gazette i Balham för musslor och pommes. Jag vet att man egentligen bara ska äta musslor i månader som slutar på -er, men jag har ätit på Gazette året om och deras musslor har hittills alltid varit bra.

Det var skönt att få en liten catch up med Bailee och lite bridesmaids stöd och tips. Vi kör på stenhårt med bröllopet just nu och det är så himla många val och mycket mer politik än vad jag någonsin hade kunnat tänka mig.

Det var efter lunchen, när jag smet in på TKMaxx en snabbis som de här supersnygga hörlurarna från WESC stod ensamma på en hylla för bara £20 och fick följa med hem i påsen. De matchar min Iphone 5s i vitt och guld och för mig som har svårt för örsnäckor är dessa lite större hörlurar perfekta .

För att vara en vitmetalls-tjej så har jag köpt ovanligt mycket gula metaller på senaste…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Tess Montgomerys webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  34 kvadrat
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind