Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Min Showreel

Det här är anledningen till att jag har varit lite tyst i dag. Jag har jobbat på min Showreel för mina reklamfilmer.

Anledningen till att jag vill ha en reel är så att jag enkelt och snabbt kan visa klienter ett smakprov vad för typ av roller jag har gjort förut. Man kan ha en reel för bara sina tv och filmjobb, bara reklamfilmer eller blanda båda. Jag kör på en med bara reklamfilmer för tillfället, men jag kanske gör en till där jag slänger in lite klipp från de kortfilmerna jag har gjort.

Tyvärr är vissa av filmerna ganska gamla och kanske inte i världens bästa kvalitet, men de är oftast de lite kortare. Det är himla svårt att få tag i högupplösta filmer från klienter. Nu ska jag länka den här filmen till mitt Spotlight konto och även från min sida hos MOT.

Jag är mest glad att jag äntligen fick den klar, jag har grejat med den här länge. Den går absolut att förbättra, men som första utkast känns den helt ok.

Gjord av mig själv i Imovie.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Tess Montgomerys webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind