Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Elements no11

11e elements passet är avklarat, 9 till och sedan är jag en riktig crossfit-tjej.

Jag tror dock inte att jag kommer att anamma den typiska hotpants-high socks outfiten som crossfittjejerna oftast kör på. Inte för att det inte är snyggt, men för att mina knän tar stryk som de gör redan nu när jag har tyg mellan mig och golvet…

I dag kände jag mig seg redan från början, jag var även den enda elementspersonen i det här passet, så jag fick vara på bollen och fråga så mycket jag hann och kunde. Tempot är mycket högre i de ”riktiga” klasserna och jag brukar satsa på att göra 2 mixade klasser (elements+members) och en ren elementklass i veckan.

I dag lärde jag mig split squats och jag körde på 20 kg. WOD för dagen var 5 omgångar av 15 x wall ball, 10 x (jumping)pullups, 5 x burpees.

Ja, jag är precis lika trött som jag ser ut på bilden. Det var en riktig killer! Speciellt wall ballsen och jag kör bara med 3 kg…

I går var första gången som Garth verkligen påpekade hur mycket min kropp har ändrats redan efter bara 11 elementsklasser. Rumpan lyfter, benen får en annan form, jag har börjat få ett 6pack och mina armar har mycket mer definition än innan crossfit. Häftigt att det går så fort!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Jag kor ocksa crossfit men vara ovningar verkar inte riktigt sa avancerade som era (gar via mitt gym som kor gratis gruppass sa det ar nog lite forenklat), men gud vad skont det ar. Man bygger verkligen muskler snabbt. Jag kanner ocksa skillnad i min rumpa och har mycket starkare ben och mage, men jag har lite excess fat som nu ska forsvinna genom circuits och annat skoj. 🙂 Lycka till med din traning, Tess!

    Moa 2014-06-03 22:37:46
    Svara
  • Hej Tess! Älskar din webbsida och följt dig väääldigt länge. Har du en mejladress som jag skulle kunna nå dig på? 🙂 Kram från Ghana!

    Katrin - therawfoodsisters.com 2014-06-03 18:56:39 http://www.therawfoodsisters.com
    Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind