Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Slö helg

Jag mår äntligen lite bättre, men det blev tyvärr inte mycket action här på bloggen över helgen.

Inte heller blev det crossfit i lördags, så ingen film den här veckan är jag rädd, vi får börja med det nästa vecka istället. Jag gick i alla fall i fredags, så jag fick in 2 pass förra veckan trots allt.

I går gick vi till en av crossfitkillarna som bor granne med oss och hade bbq. Vi måste köpa en grill snarast! Det är så otroligt gott att kunna grilla ute på sommaren. Jag ska tjata lite på Garth så att han bestämmer sig för vilken grill han vill ha lite snabbare.

I dag tog vi hela dagen till att plantera om lite växter och planerade trädgården. Så fort vi är klara med staketet så kan vi röja lite mer och verkligen få en känsla för utrymmet. Vi vill ha en social trädgård med minst två ställen att sitta på och mer fokus på bbq och att ha det bekvämt än att ha massor med växter och träd. Så jag ska göra en liten lista på de träd och buskar jag absolut vill ha i trädgården och så får vi planera in var de ska bo helt enkelt. Det ska bli så härligt med en liten utomhus oas på sommaren.

Ja, så spännande var min helg. Jag blir faktiskt inte sjuk ofta och jag blir nästan aldrig sängliggande, så jag har tur ändå.

Nu har Garth precis plockat fram en magnum var till oss och ”Suits” laddar upp på Netflix.

Bilderna över är från det jobbet jag gjorde för George at Asda på kusten om ni minns?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Åh krya på dig fina du! Älskar Suits för övrigt. Kram

    Suzy Q 2014-06-01 21:43:10
    Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
By Momo
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind