Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Hallon och bubbel

När svärföräldrarna var här förra helgen tröttnade jag och Merrill på att dricka kaffe och titta på killarna, som kopplade in gas och vatten. Så vi fiskade upp en flaska bubbel från källaren istället och hade tjejkväll.

Ett av mina favoritknep är att lägga frysta bär i vitt vin eller bubbel som inte har hunnit bli riktigt kallt. De ger både en extra god smak, kyler ner glaset och smakar mums när de har legat i ett tag. Hallon är någonting som jag alltid har i frysen och det är så himla gott att lägga dem i ett glas champagne eller pimms.

Våra fina glas heter ”intermezzo” och kommer från Orrefors, vi har resten av serien på vår bröllopslista, den är så himla fin!  Träbrickan kom med vår diskho från Alveus och är gjord för att sitta över ena diskhon när den inte används och man behöver lite extra space. Snyggt och smart!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Tess,
  Glasen från kosta Boda är vackra men vinglasen är jättesköra. De använder jag bara på mycket lunga fester och sedan får man disk och torka dem mycket försiktigt. Hade jag vetat hur sköra de är så hade jag aldrig valt dom. 2-3 glas har gått sönder när vi diskat dem eller de vält om kull på bordet. Inte kul. Du har en jättebra blogg. Kul blandning och jag blir jättepeppad av din crossfit träning, men just nu är det inte lägge för något sånt för mig. Kram Anna

  Anna 2014-06-03 09:19:22
  Svara
 • Hej! Tack för en bra och härlig blogg. Jag själv bor också i London ( NW ) och blir väldigt inspirerad av att höra om dina upplevelser i stan och jämförelser med Stockholm. London är på många sätt så annorlunda än jag trott, och trots att jag varit här många gånger förut är kulturchocken ofta stor nu när jag bor här. Olika koder, olika tankesätt, och framförallt olika kost. Jag upphör t ex aldrig att förvånas över att så många äter chips till lunch! Samtidigt är det så mycket större öppenhet här, och det känns som att hela världen verkligen finns här, vilket är toppen! Om du vill vore det väldigt roligt att höra om dina erfarenheter av koder och 'regler' här i London i jämförelse med Stockholm.

  Ha det bra!

  S 2014-06-02 11:32:13
  Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind