Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Vogue Festival + Harrods Live

I går bjöd min fina vän Catherine som jobbar för Harrods in mig till Vogue festival och Harrods live i Southbank centre här i London.

Jag började med att gå på ett ”fashiontalk” som handlade om bra och dålig smak och vem som har rätten att döma. De som diskuterade var Jasper Conran, Lily Allen och Grayson Perry och det var himla intressant. Några riktigt dåliga frågor från publiken drog ner det hela lite, men annars hur bra som helst.

Personligen tror jag inte på bra och dålig smak utan bara på smak helt enkelt. Eller i alla fall när det kommer till ytliga saker som kläder/möbler/smink etc. Att ha god smak när det kommer till beteende är en helt annan sak.

Nästa år ska jag försöka gå på fler av talksen.

Efter det gick jag ner till Harrods live, tittade på streetstyle-modevisningar och åt urtjusiga små Harrodscupcakes. Vi pep in backstage när Catherine kom och kollade in vad make up artisterna från Bobbi Brown hade för sig, fick lite sminktips inför bröllopet och missade tyvärr att få vårt alldeles egna vogue-cover med vår bild på. Väldigt snyggt gjorda var de med måste jag säga, nästa år…

Men precis när jag är på g att bege mig hem så kommer en otroligt lång tjej in i lokalen som jag absolut känner igen. Karlie Kloss hade frågat om hon fick vara med i streetstyle catwalken och ljudnivån i salen gick upp ordentligt. Kul med ett otippat inhopp!

Om ni har funderat på att gå på Vogue festival, gör det! det är himla kul och faktiskt inte så knökfullt som man skulle kunna tro.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Hej!
  Tankte ta tillfallet i akt att kommentera en sak jag tankt pa ett tag. Jag gillar din blogg jattemycket, kanske mest av alla de jag laser (typ 20 st). Har dock markt en grej som jag bara ville forsta lite battre, och det passar utmarkt att fraga eftersom du nu skrev "Personligen tror jag inte på bra och dålig smak utan bara på smak helt enkelt."

  Ofta marker jag att du anvander "ska" nar du beskriver stil och skonet. Tva exempel nedan:

  "Borsta ut lockarna! Jag ser många som inte har förstått att lockarna måste borstas ut och går runt med lockiga korvar i håret på stan, det är inte snyggt. Man ska alltid borsta lockarna, då får man till själva svallet och efter några minuter så kommer de ändå att krulla till sig lite och då är håret som snyggast."

  "För många brudar går hardcore på sminket och ser helt annorlunda ut på sina bröllopsfoton. Det är liksom inte tillfället att experimentera med en ny look."

  Forstar att ditt satt att se pa beauty ar subjektivt med det kan lite lite nedlatande da och da. Och nu nar du skrev att du inte tror bra bra och dalig smak..tankte jag bara saga till. Typ som konstruktiv kritik.
  🙂

  Maria

  Maria 2014-03-31 18:39:50
  Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind