Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

En strålande/lysande/upplysande dag

I morse klockan 8 knackade det på dörren och vår trevliga elektriker dök upp for att fixa kontakter, lampor och en massa annat.

Vi var faktiskt redan vakna, antagligen på grund av allt socker som vi hade fått i oss genom några ”Ladyboy Mojitos” på The Loft bars happy hour med vår goda vän och toastmaster Graham i går kväll. De drinkarna är grymt goda, men väldigt söta, det pirrar liksom i tänderna om man dricker fler än två.

Jag åt uppvärmd kinamat till frukost och sedan satte vi igång. Vi fick upp våra otroligt fina aplomb-lampor från Foscarini som nu sitter över vårt matbord, jag är såååå nöjd med dem! De passar perfekt in i känslan i rummet och ramar in köket himla fint. Jag lovar att ta fler bilder när bordet är på plats igen.

Vi har även numera en spegel med bra ljus i badrummet, även den så himla perfekt. Äntligen kan jag börja sminka mig där inne istället för på golvet i sovrummet. Dock har vi ännu inget handfat, utan väntar fortfarande på att  badrumsskåpet ska dyka upp från Italien, med 4 lådor den här gången.

Nu måste jag bara köpa en snygg glödlampa till vår Light and Shadows från Orrefors, även den kom upp i dag,  jag funderar på den här från Heals.

Så det här är vad jag har haft för mig i dag, hur har ni spenderat er lördag?

Jag kunde inte bestämma mig för vilken fyndig rubrik jag skulle välja, så jag slog till på…alla.

Bilderna kommer från min instagram @TessMontgomery, följ mig vettja!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Jättesnyggt, var har du köpt spegeln? Har letat efter något liknande.

    Erika 2014-04-06 18:08:43
    Svara
  • Jättefina lampor. Det är så roligt att följa er renovering och få ser att saker börjar komma till plats nu:)

    Katja 2014-03-29 22:51:01
    Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind