Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Wanties – Wedding shoes

Jag har börjat kika runt lite på skor att bära på bröllopet och jag känner mig lite kluven.

En del av mig vill ha mina typiska lite spetsiga powerwoman-klackar, men en annan del av mig tänker att en sandalett skulle passa klimatet bättre. Jag är inte den som vanligtvis gillar mycket platå, men just då skulle jag gärna komma upp lite, så att jag inte blir allt för liten bredvid Garth på alla bilder. Sen är bekvämligheten enormt viktig, nästan viktigast av allt faktiskt. Jag har valt en lång brudklänning, så skorna kommer inte att synas allt för mycket.

Är det någon av er som har ett par vita/nude/silver eller glittriga favoritskor som är supersköna men ändå ha en klack som ni skulle rekommendera?

Över från vänster medurs – 1,2,3,4,5,6,7


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Hej! Jag gifte mig i ett par vita peep-toes i vitt silke och trivdes jättebra i dem. Inte säker på märke, jag köpte dem i bröllopsbutiken. Ville bara lägga till att jag inte tycker att du ska behöva känna att du måst ha höga klackar för att matcha Garth bättre, det är så otroligt gulligt/ fint att han är så mycket större än dig. Bara min personliga åsikt, men jag tycker att det får dig att se så nätt och feminin ut (du skulle göra det annars med, men ändå) 🙂 Det är liksom väldigt mycket en del av er som par, och iaf jag kände när vi gifte oss att jag ville att vi skulle vara vara "lika oss själva" på korten. Speciellt när det gäller något så fint 🙂 Haha har inte alls med mig att göra såklart, och bara en smaksak. Kramar!

  Alexandra Eriksson 2014-03-29 20:38:45
  Svara
 • Miu Miu skorna på andra bilden på bilderna underst på inlägget är ju galet fina! Sedan dom sista skorna på dom bilderna är riktigt fina också 🙂 Annars tycker jag personligen att Jimmy Choo gör fina sandaler som passar bra till bröllop x

  Sofie 2014-03-29 16:20:08 http://be-sofit.blogspot.co.uk
  Svara
 • Hej!
  Jag designade mina egna bröllopsskor på www.shoesofprey.com.au de är fantastiskt sköna och du får de precis som du vill ha dem. De görs också i olika storlek på längden och bredden så att de passar din fot perfekt. Kolla in dem 🙂

  Anna x

  Anna 2014-03-28 23:41:13
  Svara
 • Charlotte Olympias Belinda sandalett (2) later som en bra ide!

  Caroline 2014-03-28 20:09:35
  Svara
 • Louboutin har massa fina skor som passar till brudklänning. Jag har tex No Prive 120 i silver glitter, skulle lätt gifta mig i dem. <3
  http://eu.christianlouboutin.com/uk_en/shop/women/n-prive-glitter-2.html Mina har dock klack i guld istället för rosa.
  Tycker helt klart att du skall ha öppna skor! Antigen peeptoe+slingback eller sandaler. 🙂

  Maria 2014-03-28 17:19:54
  Svara
 • ACNE har ett par som ar seriost skona och om man vill kan dom anvandas for andra tillfallen:
  https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRTT7kQQ8GU_JTzEArIQju4IihKldI627jFd_IxpfZPEy8UlhiS
  Jag har bade de beiga och de svarta, aven fast jag anvande de beiga endast vid mitt bollop sa anvands de svarta super mycket just for att de ar snygga och sa skona!

  Kram
  Sarah

  Sarah 2014-03-28 12:33:50
  Svara
 • Jag gifte mig i ett par Louboutins, Pigalle 100 (nude). De ar lagon hoga och forvanansvart bekvama. Hade dem pa mig fran tidig morgon till sen natt och fotterna klagade inte mycket alls. Har ocksa for mig att pigalle finns i en platavariant om man vill upp lite mer.

  //MN

  Milla 2014-03-28 12:10:21
  Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind