Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Tröttmössa

Jag hade tänkt att vakna hyfsat tidigt i morse och cykla bort till yogan innan mina castingar.

Jag har inte varit där på ett tag nu och det känns i kroppen, det har varit så himla mycket att göra att jag helt enkelt inte har hunnit. Så deftersom jag hade lite senare castingar i dag, så passade det perfekt. Men istället sov jag genom mitt alarm och vaknade klockan 11! Detta är andra dagen i rad det händer, alltså 10-12 timmar sömn och jag är fortfarande trött och funderar på att gå och lägga mig snart.

Jag tror att det är all stressen från de senaste månaderna som har tagit ut sin rätt och nu när jag äntligen känner mig ”hemma” så tillåter kroppen sig att slappna av på riktigt. När jag tänker efter så har jag inte sovit riktigt gott sedan vi lämnade vår gamla lägenhet i augusti och kroppen har gått på högvarv av allt adrenalin, så det kanske inte är så konstigt. Jag får nog ta ett par långsovarnätter till jag känner mig lite utvilad, varsågod kroppen.

Jag hade 2 castingar och en recall för en reklamfilm i dag. Jag hann med en casting och recallen, så typiskt att jag inte hann med den sista, men det var så lång väntetid på den andra castingen att jag helt enkelt inte hann. En bra en var det med…. typiskt!

I morgon har jag bara en casting, så då blir det ett yogapass ändå. Jag måste komma tillbaka in i min rutin att gå 3 ggr i veckan, det mår kroppen, knoppen och huden bra av. Jag ska även satsa på att bli av med mitt sockerberoende igen. Nu när vi har ett hem, så är det lite lättare att äta bra och lite extra hjälp fick jag av Fitnessguru som skickade över de här godbitarna häromdagen. Jag lagar i princip allting i kokosolja, så det ska bli kul att testa deras variant.

Nu har det varit så mycket fokus på hem under en lång tid, så det är på tiden att jag satsar lite mer på hälsan igen.

Jag har förresten köpt en riktig selfie-spegel. Den kommer från Ikea och står mitt emot badrummet. Nu måste jag bara lära mig att sikta rätt med kameran…


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Jag tror att din kropp ganska tydligt visar att du behöver sova 🙂 Yoga är också bra, men utan sömn fungerar vi ju inte riktigt. Bra att du lyssnar på dig själv och kroppen 🙂

    Paula 2014-03-27 21:43:23 http://livehealthier.blogg.se
    Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind