Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Plötsligt händer det!

Det blev en otroligt bra, men hektisk dag i går. Mamma fyllde år, så jag tog ledigt hela dagen och överraskade henne med att gå och pröva brudklänningar.

Och vet ni vad… …

JAG HAR HITTAT MIN KLÄNNING!

Jippi! Den var så himla fin och både jag och Mamma bara tittade på varandra och nickade när jag kom ur provrummet med den på. Direkt när jag satte på mig den så kändes den bara rätt. För att vara helt ärlig så var det faktiskt inte riktigt den stilen som jag trodde att det skulle bli, så jag överraskade mig själv en smula. Men jag är så himla nöjd. Så jag beställde både klänningen och slöjan som hör till i går och mitt första av två möten med deras skräddare blir i November. Snacka om att en stor sten har lyfts från mitt bröst.

Ni får som alla andra se den på min bröllopsdag om ca 9 månader…

Nu är det bara skor och underkläder kvar och sedan är jag helt klädd för vår stora dag.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Grattis! Vad roligt! Kan tänkaig att den är supervacker. Det var meningen att du skulle finna sen just där och just då:) En fråga, med respekt för att den är personlig och du inte svarar. Jag reagerade på att din mamma bara besökt dig en gång tidigare under alla år du bott i London och att du "bara" äter lunch med henne när du är i Sverige. Beror det på ngt särskilt? Jag är själv oerhört nära min mamma och hon är mitt allt liksom:) Kram till dig!

  Åsa 2014-03-23 07:40:54
  Svara
  • Svar på Åsas kommentar.

   Har faktiskt aldrig tänkt på det du precis sa.. Men jag tror bara alla har olika förhållanden. Alltså jag kommer jättebra överens med mina föräldrar, vi har aldrig haft några problem i min familj osv. men vi är bara inte särskilt "klängiga" som jag kan tycka många av mina kompisar är. Liksom att de alltid alltid alltid ska snacka, ringa, smsa, umgås osv. med sin familj. Sånt förhållande har jag inte alls till mina föräldrar, nu när jag har flyttat hemifrån ses vi kanske 5 gånger per år, inkl alla högtider, och med mina syskon ännu mindre (de bor längre bort och har ju sina liv på gång..) så tycker inte alls det är konstigt att Tess mamma bara har besökt London en gång, hon är ju rätt ofta hemma i Sverige och träffar dem. Sedan så gjorde de ju mycket mer än att bara käka en snabb lunch, låter som att de spenderade större delen av dagen ihop bara de två och de åt middag ihop och allt möjligt :p

   Folks relation är bara olika antar jag 🙂

   Ulrika 2014-03-23 21:35:53
   Svara
 • Läste inlägget om att du firade din mamma och klänningen först, drog minsann lite på smilgroparna! Kul att du hittat den, och längtar sjukt till att få se den! Också spännande att det inte var stilen du hade tänkt. Men ändå ingen gräddbakelse väl? 😉

  Ulrika 2014-03-22 20:45:19
  Svara
 • Jag läste en gång att någon hade köpt en ny parfym till sitt bröllop. Så varje gång hon använde den efteråt tänkte hon tillbaka till den dagen. Inte gift själv, men tyckte det lät lite gulligt.

  linnea 2014-03-22 15:14:38
  Svara
 • Nej vad kul!! Fick rysningar i hela kroppen när jag läste det. Gattis!

  Therese 2014-03-22 14:36:22
  Svara
 • Åh vad roligt. Stort grattis! Ska bli så kul att se den på!

  Paula 2014-03-22 14:10:36 http://livehealthier.blogg.se
  Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind