Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Mysfrukost

Just nu städas det för fullt hemma hos oss, så jag tog mina saker och pep iväg till Esca för en liten mysfrukost för mig själv. Det är lika bra att jag inte är där eftersom de verkligen totalröjer varje rum, börjar uppifrån taket och jobbar neråt.

Vi kom i säng riktigt sent i går 03.00 för mig och säkert runt 05.00 för stackars Garth. Sängen tog mycket längre tid att sätta ihop än vad vi trodde och sedan var vi tvungna att flytta alla saker i vardagsrummet inför i dag. Nere i källaren upptäckte jag även att en av mina spacebags med kläder hade gått sönder, så jag tog upp den och sorterade ut ordentligt. Det blev fyra olika högar, ”släng”, ”välgörenhet”, ”spara i källaren” och ”in i garderoben”. Jag hittade några favorittröjor och snacka om att jag uppskattade att ha lite mer val i morse. Jag har levt i mina svarta cashmeretröjor från Soft Goat och Uniqlo de senaste månaderna och i dag får jag vara randig!

Jag behöll bara hälften av allting som var i den spacebagen, så jag tror faktiskt att jag kommer att rensa riktigt ordentligt bland alla kläderna den här gången. Jag är en riktigt hoarder när det kommer till kläder annars. Det är så svårt att släppa plagg som jag verkligen gillade en gång i tiden, de känns som gamla vänner.

Trött, småsjuk och osminkad, men väldigt lycklig över att snart ha tagit ett stort kliv mot en normal vardag. Ursäkta den dåliga photoboot bilden jag kan liksom inte riktigt ta bilder på mig själv med den bra kameran haha.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Tess Montgomerys webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  34 kvadrat
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind