Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Summer WishList

SE ALLT

Bröllopsmakeup

Jag sitter just nu och pinterestar lite inspiration till min bröllopsmakeup, gud vad svårt det är att välja en look, det finns så mycket fint.

Jag kommer antagligen inte att ha en make up artist nere i Zimbabwe eftersom jag är så otroligt petig och de enda få personerna jag skulle lita på finns här i London. Så istället gör jag nog min make up själv. Efter alla år i sminkstolen så vet jag hysat väl som passar mig och hur jag vill ha det, så varför inte?

Jag är en ganska naturlig tjej, så jag vill helst ha en naturlig make up på vår stora dag. Det sista jag vill är att gå ner för mittgången och se översminkad ut, jag vill se ut som mig själv helt enkelt. För många brudar går hardcore på sminket och ser helt annorlunda ut på sina bröllopsfoton. Det är liksom inte tillfället att experimentera med en ny look.

Jag kommer att ha spenderat 2 veckor i Zimbabwe innan själva dagen, så förhoppningsvis har jag hunnit får en fräken eller två och kan jobba med smått solkysst hud. Lyster känns som ett bra ledord, jag vill se frisk och hälsosam ut med extra mycket glow. Kanske en mjuk brunrosa sotning runt ögat och en nude-rosa läpp. Jag är ingen lösfransperson, så jag tror att en kur av fransnäring i ett par månader innan kan lösa det problemet.

Jag kommer även att satsa på en hel del förarbete innan vi åker, mycket hot yoga, vatten, sömn, nyttig mat och vitaminer. Om jag tar väl hand om mig själv så kommer det automatiskt att reflekteras i huden och göra allting så mycket lättare inför bröllopsdagen.

Hälsosam, solkysst, lyster och att se ut som mig själv känns som bra ledord för min bröllopsmakeup. Nu måste jag bara fortsätta jaga efter den perfekta foundationen…

Bilder – Pinterest

Jag gillar sminket som jag har på bilden under som Charl Marais tog av mig för ett par år sedan.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej!

  Vad fina bilder! Du kommer bli så fin oavsett vad du väljer =)
  En liten fråga.. Jag fick i november veta att jag och min kille kommer bli bjuden på min kusins bröllop i Budapest den 14 juni.
  Vi har dock inte vågat boka någon resa/hotell osv än eftersom vi ännu inte (!) fått någon inbjudan… det känns som väldigt hög tid att få det eftersom bröllopet är utomlands för oss och man måste ju ta ledigt från jobb, boka resa, och allt annat runtomkring. Hur tidigt bjuder ni in era gäster till ert bröllop? När tycker du man borde få inbjudan om bröllopet är utomlands?

  Tack för en superbra blogg!
  Hälsningar/ Bella

  Bella 2014-03-21 16:24:27
  Svara
 • Hej Tess 🙂 Jag tycker också du ska köra på en naturlig sminkning och rosa nude passar ju så bra till en vit klänning 🙂 Jag har precis postat ett inredningsinlägg på min blogg. Skulle bli så glad om du tittade in, för du är en stor inspirationskälla 😀 Jag blandar second hand med nytt i min lya. Massor av kramar // http://hesses.blogg.se

  elsa 2014-03-20 15:47:14 http://hesses.blogg.se
  Svara
 • Åh, så fina inspirationsbilder! Jag ska gifta mig i augusti och tycker det är superkul när du skriver inlägg om just bröllop, så gärna ännu mer 🙂 Letar för fullt efter bröllopsklänning, men har inte hittat "the one" än, börjar känna mig smått stressad över det faktiskt, hur har det gått för dig?

  Ulrika 2014-03-20 09:23:41
  Svara
 • Jag funderade på en sak.. inget med sminket, men med modellande o foto.

  På bröllopsfotografierna, kommer du att tänka "modellansikte" hur mun, ögon ser ut osv, och på hur du står eller koppla bort det? Går det ens att koppla bort när kameran åker fram? 😀 Herrn vid din sida är ju inte modell, så kommer det bli kontrast?

  Konstig fråga, ja.. men jag tänker på sånt här. 😛

  carro 2014-03-19 21:41:57
  Svara
 • Håller med om en mjuk brun/taupe-sminkning. Snyggt men ändå enkelt. Tänk på att inte välja en foundation som ger "flashback" eftersom du får du vitt ansikte om fotografen använder blixt, dock vet du nog redan detta eftersom du är modell.

  Jag gillar i alla fall prioris mineralfoundation för den innehåller naturligt solskydd (25 eller så är det 35 spf) men du slipper "flashback" med den. Hoppas att du lyckas hitta en bra foundation! 🙂

  Lovisa 2014-03-19 21:05:47
  Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Emelie Walles
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Sara Che
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Imane Asry
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand