Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

The Good Life Eatery

Bailee hörde av sig i morse och undrade om jag ville testa nya cafét/restaurangen ”The Good life Eatery” som ligger på Sloane Avenue.

Det är ett nyöppnat ställe med hälsosam mat som har fått himla bra kritik i media. Så efter min recall så möttes vi upp för en fika för att se om det kanske kunde bli en ny favorit. Det finns trots allt inte såå många bra ekologiska matrestauranger i London, i alla fall inte om man jämför med NYC eller L.A.

Jag testade en av deras gröna juicer , avocado-och chillismörgås och en mini-morotskaka till efterrätt. Bailee slog till på en brownie och en rooibos latte. Avokaomackan var precis det, en bit bröd med avocadobitar och lite chilli på toppen, gott, men inget wow-moment. Morotskakan var gluten och laktiosfri, men glasyren var supersöt, så jag lämnade halva. Bailees brownie var gluten/laktos och sockerfri, den var god, men smakade mer som kola än choklad. Rooiboslatten var annorlunda, men det kan man nog förvänta sig. Allt som allt var det en helt ok matupplevelse, men för det priset…? Nej, jag skulle inte gå dit igen. Nu testade vi visserligen ingen av deras sallader, men även de kändes ganska så basic med de förväntningarna som vi hade och för priset (£12 för en sallad med isbergssallad?).

Nu håller jag och Garth på att sätta ihop sängen som ska stå i gästrummet och efter det garderoben. Jag är fortfarande en smula hängig, så jag tror att det blir att han sätter ihop och jag tittar på invirad i en filt med en kopp té i handen…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Gillar dina reviews dom känns alltid ärliga. Sallad med isbergssallad känns väldigt trist så skulle inte alls bli glad om den uppå det kostade £12..

  Sofie 2014-03-18 12:42:32 http://be-sofit.blogspot.co.uk
  Svara
 • Hej, ja ska åka och hälsa på en kompis som pluggar i Manchester nästa vecka och tänkte ta med ngn liten present hemifrån, är det något svenskt som saknas väldigt mycket i England? Har lite dålig koll på vad som finns där och inte. Kram.

  Emma 2014-03-18 07:13:40
  Svara
 • Fantastiskt vackert hår du har!
  Har tröttnat att läsa bloggar senaste året med instagrams framfart men din blogg är den enda jag fortfarande läser!
  Den är min dagliga dos av London! Så snälla, sluta inte blogga 😉

  Michelle 2014-03-17 23:53:58
  Svara
 • aaaah det ser jatte gott ut! Sa fina bada tva :)Kafeet skulle passa mig sa bra eftersom jag bade ar gluten, laktos och socker kanslig:D Men ja det ar svart att hitta bra kafeer… Jag har inte ett enda stalle i barcelona, fast desto fler goda restauranger finns det 🙂 P O K // http://hesses.blogg.se

  elsa 2014-03-17 22:22:20 http://hesses.blogg.se
  Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind