Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Summer WishList

SE ALLT

From me to me

Tulpaner är min favoritblomma att ha hemma och vanligtvis är det Garth som överraskar mig med en fin bukett.

Men eftersom han är borta i Frankrike och cyklar så köpte jag några fina själv istället. Blommor är förresten ett bra sätt att ”testa” färger i ett rum. Om man är lite osäker på om en färg skulle passa in i rummets känsla och funka med resten av paletten, så är en blomma ett lätt sätt att få känna efter i några dagar utan någon större investering. Lila passar till exempel väldigt fint in här i sovrummet där färgskalan är blå-grå-vit i basen.

Förresten att bero på Garths cyklande så har han precis kommit i mål i Cannes, han cyklade precis varenda liten meter (man kunde välja) och han hälsar att det var bland det jobbigaste han har gjort men han är otroligt nöjd och stolt att han klarade av det. Duktiga fästmannen!

Jag vakande förresten upp lite krasslig i dag och jag ser att det syns på ögonen på de här bilderna. Jag är ett sånt pucko som går och lägger mig med fuktigt hår, även fast jag vet att det är lika med förkylning för min del. När ska jag lära mig?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hejja Garth! Vilken grej!! Får han flyga hem? 🙂

  Matilda 2014-03-12 09:31:05
  Svara
 • Tess! Vilka vackra blommor, riktig vårkänsla! Tänkte fråga om du har något läppglans på dig på bilden ovan? Är sugen på något ljusrosa/nude-aktigt nu till våren men lyckas inte hitta riktigt rätt. Kram

  Karin 2014-03-11 22:27:55
  Svara
 • Hej Tess! Ditt hår är alltid så glansigt och "flowy", jag undrar hur du gör för att få ditt hår att se så fräscht ut den dagen du inte tvättar det? Jag tvättar mitt hår varannan dag, men på den andra dagen (och efter en natts sömn) tycker jag mitt hår är platt och livlöst. Har du några tips vad man kan göra med håret för att inte känna sig så glåmig på "mellandagen"? Tack för en fantastisk blogg, ska bli kul att se resultatet av er renovering! Kram!

  Frida 2014-03-11 22:05:23
  Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Mathilda Weihager
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Emelie Walles
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
By Momo
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Mode
Imane Asry
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand