Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Favoritdofter

Just nu har jag två av mina favoritdofter i sovrummet.

En i form av mitt favoritdoftljus – Baies från Diptyque, som jag fick i födelsedagspresent av Josefina förra året. Den sparar jag på till hela lägenheten är helt klar och vi vill fira lite. Om jag kunde välja en enda doft som jag ville ha hemma jämt så skulle det lätt vara Baies.

Den andra är doften av ett blommande citronträd, himmelskt! Min lilla planta har fått för sig att det är sommar och blommar järnet. Hela sovrummet luktar sommar och sol.

Champagnen fick Garth i födelsedagspresent från jobbet och den marinblå lådan med läderhandtag kommer från Habitat och står här tills jag får i ordning mitt lilla hemmakontor. Där i ska jag samla alla mina kvitton, snyggt och enkelt.

Nästa rum att bli helt klart dekorationsmässigt kommer att vara gästrummet och det måste vi skynda oss att möblera för mamma kommer och hälsar på den 19e. Men jag har en plan, så det är ok.

Även badrummet är på g, men vi väntar fortfarande på vår hängande badrumsmöbel som handfatet ska sitta i, det blev ju tyvärr fel på den första, så nu hoppas vi på att de kan vara snabba och göra en ny till oss direkt.

Så fort jag har mer att visa från utanför sovrummet så lovar jag att visa upp direkt, allting är över lag 90% klart, bara de sista små sega 10% kvar…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Fint! Blir också sugen på att skaffa ett citronträd, lär väl blomma som sjutton här nere nu då det är mellan 18-25 grader redan 🙂

    Sofie 2014-03-11 16:19:37 http://be-sofit.blogspot.co.uk
    Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Petra Tungården
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind