Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Summer WishList

SE ALLT

Dagens hår och smink

Dagens jobb var så himla snabbt och lätt. Vi plåtade mode för en tidning och jag var in och ut inom 2 timmar, me like!

Sminket var romantiskt med rosa läppar och kinder, en flytande liner och håret halvt uppsatt med mjuka lockar. Fint tycker jag även om jag föredrar liiite mer ögonbryn personligen. Jag tänkte spara lockarna till mina castingar i morgon, mitt hår håller sig hur länge som helst, jag tror att det är för att det är blekt.

Mina små diamantörhängen som ni ser där på bilden sitter förresten alltid i mina öron och har gjort det sedan jag var 7 år gammal (!). Mamma lät oss nämligen ta hål i öronen när vi fyllde 7 och då fick vi även små diamanter så att vi inte skulle sätta massor med oäkta metaller i öronen och på så sätt riskera nickelallergi. Det funkade verkligen för mer än 20 år senare hänger de fortfarande med mig varje dag. Jag är inget fan av större örhängen, men jag vill ha någonting i hålen och de här är så diskreta och fina. De är så små att de oftast inte syns på bild så det är väldigt sällan jag behöver ta av mig dem för plåtningar. Väldigt praktiskt!

I kväll blir det mer Vampire Diaries, jag får passa på medan Garth är borta…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hur snyggt som helst!! Hur har de gjort lockarna? Med tång eller spolar? Kram!

    IVC 2014-03-11 09:28:53
    Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Emelie Walles
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Sara Che
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Imane Asry
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand