Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

När katten är borta…

När Garth är borta äter Tess After eights i sängen…till frukost.

Jag får passa på att göra lite som jag vill nu när jag är ensam hemma. Jag har förresten andra lakan, men de är nedpackade som allt annat, så jag får tvätta och hänga ut i trädgården lite då och då.

I morse kom silikon-killen som skulle täta badrummet. Enda problemet var att han hade massor med frågor, som jag absolut inte visste svaret på. Sedan behövde han dammsugaren, som inte funkar och Garth är på cykeln och kan inte svara. Jag är inte så bevandrad i byggtermer och vanligtvis ringer jag Garth när det kommer frågor. Hur ska det här gå i 6 dagar till?

Han tätade i alla fall badrummet och vet ni vad det betyder? Jo, ingen mer blå bygglåda! Han lovade mig att i kväll kan jag ta min första ordentliga dusch här i lägenheten, vilken milstolpe! Jag har längtat efter att få testa regnduschen sedan vi flyttade in, så det kommer att bli himmelskt. Det passar även bra att det är i kväll eftersom jag och Bailee fick ett ryck när vi satt och fikade häromdagen och bestämde oss för att gå till The Box i kväll. Vi satt och beklagade oss över hur vuxna och tråkiga vi har blivit och Box är ju allt annat än tråkigt, så i kväll blir det nakenakrobatik och sexshow för vår del haha. Som tur är jobbar Jonas underbara flickvän Weronica där och hon kommer att ta väl hand om oss.

Men först är det 3 castingar och en premiär för mina nya boots som står på schemat. Hoppas jag klarar mig utan skavsår.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Tess Montgomerys webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind