Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Morsning!

Jag har hittat en liten morgonrutin de dagar jag inte har plåtningar.

Garth går upp vid 7, sedan ligger jag och halvsover och drar mig till 8.30 då byggkillarna oftast kommer och knackar på dörren, i dag har vi målare, snickare och en alltiallokille här. Jag fixar frukost och äter den framför ett avsnitt av ”Orange is the new black” och bloggar lite. Sedan förvarnar killarna att jag kommer att ta upp badrummet i 20 minuter och duschar i blå lådan. Sminkar mig på golvet i sovrummet framför spegeln som jag har ”lånat” från hallen utanför. Instruerar byggkillarna, bäddar och städar upp, tömmer badrummet på saker och sedan täcker jag allt som kan bli skadat av damm med vita tygskynken. Det tar lite längre tid än vad min normala morgon brukade se ut, men jag är även uppe mycket tidigare, så det funkar. Det är lättare att hålla på med trixiga lösningar när man vet att det bara är temporärt. Snart kommer vi att kunna leva halt normalt här och det kommer att vara så värt det!

I dag har jag en casting för ett roligt märke, jag gillar deras reklamfilmer, så det vore jättekul att få rollen. Garth börjar cykla till Cannes i morgon på morgonen, så jag tror att vi passar på att gå på bio i kväll och bara umgås lite han och jag.

6 dagar själv i byggkaoset. Svårast kommer att bli att inte veta vem jag ska ringa när byggkillarna har frågor som jag inte kan svara på. Jag tror inte att han kommer att kunna svara i telefonen hela tiden, eller vem vet, vi får se. Tjejerna har lovat att hålla mig sällskap så mycket de kan. <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Haha vad roligt att du skriver att du går upp 8.30 och att det är mycket tidigare än vad du brukar gå upp… Jag går upp 05.20 varje dag och får jag sova till 08 på helgen så är det himmelriket :'(
  Vilka kontraster! 🙂

  Kristin 2014-03-06 11:20:52
  Svara
  • Svar på Kristins kommentar.

   Hej Kristin!

   Jag är en nattuggla och har alltid varit, så 8.30 på helgen är tidigt för mig, jag sov alltid till typ 10 förr haha.
   kram
   Tess

   Tess M 2014-03-06 11:55:39
   Svara
 • Håret!!! 🙂

  Nina 2014-03-05 21:16:37
  Svara
 • Hälsa Garth ett stort lycka till!

  Paula 2014-03-05 14:25:20 http://livehealthier.blogg.se
  Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind