Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Summer WishList

SE ALLT

Trött i knoppen

Jag får dagar som i dag då jag är helt slut i pallet, jag går runt i något form av zombieliknande tillstånd och kan knappt formulera en mening. I dag har varit en sådan dag.

Det brukar gå över efter en god natts sömn, men på senaste har det hänt lite oftare än vanligt. Det har säkert att göra med att jag kanske är lite mer stressad runt allt än vad jag faktiskt medger för mig själv. Jag är ju vanligtvis en sömntuta som får 8-9 timmar sömn per natt, just nu snittar jag på 6-7 och det känns i knoppen. Ofta räcker det att jag inser att jag är stressad och hitta på någonting kul i en timma eller två och då känns allting lite lättare.

Så i dag efter mina castingar gick jag till Habitat och handlade ett par fina lampor till gästrummet, de har klämma nedtill, så jag tänkte att de skulle få sitta på sidan av pallarna. På så sätt ger det lite mer plats på toppen att lägga saker om man vill. Habitat är praktiskt för de är både billiga och har mycket saker, speciellt bra är det för oss nu då vi inte vill börja panikköpa alla möbler på en gång. Då kan vi skaffa saker som vi behöver utan att behöva tänka på om det är någonting som vi kommer att vilja ha en längre tid.

Retail therapy funkar oftast bra och jag kände mig mycket piggare efter, intressant det där. Nu har jag tagit mig en dusch i den blå lådan (antagligen den sista, i morgon ska nämligen silikonet in och duschen blir helt vattentät, jippi!) medan Garth lagar pasta till middag. Det blir tidigt i säng eftersom jag plåtar omslag i Bath i morgon och ska med 8 tåget från Paddington.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hittade äntligen lägenhet i Marbella igår den är halv möblerad men ska köpa soffa och givetvis lite annat småplock. Dessa lamporna är ju både snygga och praktiska! Får kika på dom när jag är vid en Habitat affär nästa gång 🙂

    Sofie 2014-03-04 15:40:42 http://be-sofit.blogspot.co.uk
    Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Emelie Walles
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Sara Che
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Imane Asry
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand