Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Moodboard – Guest bedroom

Ett rum som aldrig fick en moodboard var vårt gästrum och eftersom det antagligen är nästa rum att bli klart så kände jag att det var dags att sätta ihop en.

Jag körde på hotellkänsla med en lite lyxigare detaljer i vårt sovrum, så i gästrummet tänkte jag mig riktigt skandinaviskt, vitt och lite trä här och där. Jag är sugen på pallar som sängbord, då våra gäster egentligen inte behöver lådor och hyllor. Istället tänkte jag försöka hitta något liten byråliknande att lägga handdukar och extra filtar och kuddar i. Men det här rummet ska i alla fall bli skandinaviskt, vitt och fräscht.

Jag är sugen på att sätta upp fina inspirerande tavlor och ord här inne, så en tavellist över sängen skulle passa in.

Garth ska även få sin egen garderob här inne, så att han slipper rota runt i mörkret på morgonen som han gör nu. Det är väldigt sällan jag går upp före honom, så det löser verkligen det problemet och jag får hela garderoben i vårt sovrum för mig själv hehe.

Nu blir det palljakt, helst gamla och lite skruttiga, så kan jag måla om dem själv. Lite DIY blir bara roligt.

Foton – Pinterest

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Tess Montgomerys webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind