Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Summer WishList

SE ALLT

Måndag

Det här är ett vårtecken om något, magnolian blommar här och visst är den vacker! Jag kunde inte låta bli att ta in en kvist när jag såg att det här underbara trädet började slå ut. Snart kommer London att bada i rosa.

Jag tog en sovmorgon i morse, eller det trodde jag i alla fall, sedan började alla arbetarna ramla in vid 8, så jag har tagit min tillflykt under täcket och slukar ett par avsnitt av ”Orange is the new black” har ni sett den serien? Kanske inte den bästa någonsin, men helt ok för en trött förmiddag. Vi har haft byggkillar in nonstop så himla länge, jag kommer faktiskt inte ihåg hur det känns att sova efter 08.30 längre. De är tidiga även på lördagar och söndagar, men vi vill ju att allt ska bli klart så jag klagar egentligen inte.

I går morse lyckades jag lura med Garth på en 90 minuters ”Hot Flow ” yoga klass. Jag har aldrig sett honom svettas så mycket, men han gillade det, så efter Cannes-turen så kommer jag nog att börja få sällskap på yogan. Jag går 3 gånger i veckan just och jag både känner och ser en otrolig skillnad på kroppen, häftigt ändå. Jag ser alltid först på magen och axlarna när jag tränar ordentligt.

Efter begav vi oss till Bread etc och åt en välförtjänt brunch innan vi cyklade tillbaka till lägenheten och städade+ instruerade byggkillarna resten av dagen. Det gäller att få någon typ av balans mitt i allt det här kaoset och än så länge känner jag mig hyfsat vid alla sinnens fulla bruk. MEN jag behöver verkligen yogan för att få lite zen och jag hoppas på många castingar den här veckan, för det värsta är att spendera för mycket tid i allt damm och oljud.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Du är så duktig som håller på dina rutiner trots allt. Blir då inspirerad av att läsa din blogg, skriv gärna mer om hur du lyckas organisera allt så bra och hålla motivationen uppe! Själv är jag mer en sån som blir megapepp ibland men sen släpper allt när jag känner att något går dåligt. Du verkar vara bra på att hålla en jämn nivå och jag skulle gärna se att du skrev mer om sådant! 🙂

  Malin 2014-03-05 04:23:31
  Svara
 • Hej!
  Du har säkert redan hört talas om Superfronts, annars tycker jag det är roligt att sitta och kika på deras snygga dörrar och handtag. Jag fick i helgen värsta fuktskadan i mitt kök och hall (blääääää) och när allt med försäkring osv väl löst sig kommer jag garanterat kika på deras köksluckor och handtag till garderob i hall och kök. 🙂

  Emelie 2014-03-03 20:08:53
  Svara
  • Svar på Emelies kommentar.

   Hej Emelie!

   Smart, jag har faktiskt helt glömt bort att de existerade. Där måste jag kika in snarast!
   Hoppas allting löser sig med fuktskadan och att det i slutändan blir precis som du vill ha det 🙂

   kram

   Tess

   Tess M 2014-03-03 21:52:25
   Svara
 • Men är det sant? Här har knappt Magnolia knopparna hunnit bli mer än ett par cm!

  Jag hade tråkigt en dag och såg hela Orange serien, längtar tills de släpper andra säsongen!

  Jenny 2014-03-03 18:25:33 http://jennyslondon.com
  Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Emelie Walles
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Sara Che
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Imane Asry
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand