Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Shopping och kettlebells

I dag efter mina castingar tog jag mig tiden att gå på stan i ett par timmar.

Det blev ett par chevronmönstrade fingerlösa vantar i kashmir från JCrew. Jag har även ett öga på en fin grå kashmir hoodie från samma märke. Den känns lite onödigt dyr bara. Efter det blev det en sväng på H&M för att köpa på mig lite varma strumpor och bas t-shirtar. De vita och svarta i xs från logg sitter perfekt på mig och hör till min castinguniform.

Jag testade förresten kettlebells för första gången igår. Det var en nybörjarklass så vi övade mest teknik men jag har lite träningsvärk idag. Fast ondast gör mina handflator och underarmar, det kommer att bli ett snyggt blåmärke det där. Kanske inte världens bästa med tanke på mitt jobb, så om jag ska fortsätta så måste jag nog köra på armskydd.

Min lärare Swetlana,45 år och ryska hade en grym kropp och var precis lagom hård och mjäkade inte. Däremot var nybörjaklassen en smula tråkig, så jag hoppas på att få avancera snabbt.

Någon av er som kör kettlebells?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Jag kör en del med kettlebells. Vissa övningar tycker jag mer om än andra 🙂 Vad kul att du också börjat prova!

  Sofie 2014-02-07 13:06:21 http://thepalma.blogg.se
  Svara
 • I början är det lätt hänt att man fått blåmärken, ta på dig ett svettband eller två på rad på varje underarm. Älskar kettlebellsträning som kan varieras oändligt + super bra kombo av puls och styrka när du fått in tekniken.

  Patricia 2014-02-04 19:50:06
  Svara
 • Hej Tess! Funderar på att testa ren produkterna, är det några andra förutom serumet du kan rekommendera? Letar efter en ny natt kräm, har använt clarins mörkblåa men skulle vilja testa en ny, kram Mia

  Mia 2014-02-01 12:41:14
  Svara
 • Jag kör, fantastisk träning men visst får man blåmärken! Står framför nyheterna på TV, 3 x20 minuters pass/vecka. Lite yoga på det så mår kropp & själ finfint!

  Mini 2014-01-31 00:21:51
  Svara
 • Nää.. tycker det verkar slita för mycket med alla ryck o knyck. Kan inte vara bra i längden tror jag. Trots bra teknik.

  carro 2014-01-30 21:42:59
  Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind