Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Skönhetsrutiner på en byggnadsplats

Jag lyckas faktiskt hålla igång mina skönhetsrutiner och annat för jobbet, trots att vi bor som vi gör. Det blir lite modifierat, men det funkar.

Varannan dag blir det varmdusch på gymmet och då passar jag på att köra lite mini-spa och blåsa håret. Om jag har castingar nästa dag så lockar jag håret nästa morgon och sminket får ske på golvet framför en spegel som jag har ”lånat” från det kommunala hallen. Vi har inget varmvatten, men på morgonen blir det tvätt med en ansiktsservett och på kvällen kokar jag varmt vatten och häller i en bunke så att jag kan tvätta bort sminket ordentligt. Jag tror egentligen inte på ansiktservetter, men jag hinner helt enkelt inte stå där och koka när alla byggarbetarna behöver jobba på.

..och vet ni vad? Min hud och mitt hår mår bättre än någonsin! Huden säkert på grund av att jag svettas så mycket på yogan och för att jag använder REN produkterna som verkligen funkar för mig. (De har förresten en tävling här där man kan vinna deras grymma ”Glycolactic Radiance Mask ” just nu. Den är en storfavorit när jag kör hemmaspa.)

Så det här verkar faktiskt funka trots allt och det är otroligt skönt. Trots att jag får ta en kalldusch i källaren varannan dag så behöver jag i alla fall inte tvätta håret i kallvatten. Allt annat börjar gå på rutin nu och det blir ju bara bättre och bättre i lägenheten hela tiden.

Jag har fått in massor med roliga options och ett par bra jobb på senaste, i går hade jag 3 roliga castingar och jag har fått bra feedback, så jag är en glad tjej!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Tess Montgomerys webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind