Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Toalettproblem

Jag berättade att vi har ett toaproblem i går och det är inget litet problem heller…

När rörmokaren kom och skulle installera toaletten i går så började han gapskratta. Det har nämligen blivit något fel på måtten, så själva avloppsröret sitter helt fel i väggen, vilket gjorde att vår fina vägghängda toa satt så långt ner att den nuddade marken. Garth skulle få sitta med knäna uppe vid öronen om vi skulle lämna det så.

Det som kanske inte är lika kul är att våra enormt duktiga kakelkillar är klara med badrummet sedan länge sedan och att de hade satt en fantastiskt fin extra stor marmorskiva som täcker den väggen. Den kommer vi nu att behöva slå sönder… great. Men vi behöver en toa mer än vad vi behöver en fin kakelvägg och kakelkillarna kommer att kunna komma tillbaka och fixa det igen, antagligen inte med en enda stor skiva utan nog med skarvar, men det finns inte så mycket att göra åt. Typiskt!

Någon av er som har haft något liknande jobbigt scenario när ni har renoverat och byggt om? Toan och att nya taket började läcka är våra värsta hittills.

Photo – David Sessions

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Vilken osis! Men tror nog att det blir bra endå 🙂 Min syster och hennes man hade ett litet missöde med deras trappa till övervåningen.. Måtten stämde inte. Funkar inte riktigt med ett djävulsgap när man kommer till toppen.. Big fail men det löste sig iaf tillslut och trappan går numera hela vägen upp 😉 x
  http://be-sofit.blogspot.co.uk

  Sofie 2014-01-24 17:08:33 http://be-sofit.blogspot.co.uk
  Svara
 • Förstår det känns kämpigt!! Men nu är ni så nära!!Ni kommer känna er som million dollar babies när allt e klart!! Egen nyrenoverad lgh på grym location. Känner ni er galet stressade? ta in på ett spa eller hotell det kan göra underverk:) lycka till och kämpa på mvh

  Emilia 2014-01-24 16:07:34
  Svara
 • Nä vad typiskt 🙁

  Paula 2014-01-24 12:56:03 http://livehealthier.blogg.se
  Svara
 • Okej, nu var det inte JAG, eller vi, som blev drabbade, men våra grannar i Frankrike. Mamma och pappa köpte huset innan det var färdigbyggt, och då ingick ju en standardplanlösning såklart. De gjorde inga större ändringar, så allt var frid och fröjd (ja, det är ju förstås relativt, men ändå…). Grannarna däremot, som skulle bo där permanent, tyckte inte riktigt att lösningen med garderober och badrum funkade. De flyttade helt enkelt toaletterna för att få plats med en extra garderob och därmed behövde alla avlopp och rör dras om. Sagt och gjort. De flyttade in, bodde där några månader och allt funkade som det bör tyckte de. Tills det började lukta skit rent ut sagt. De försökte lokalisera problemet och gick ner i garaget för att kolla in genom inspektionsluckan in till grunden… Trevlig överraskning! De gamla och de nya ritningarna över hur toaletterna och rören skulle dras hade inte riktigt matchats, så avloppsröret från toaletten ledde ingenstans utan bara rakt ner i grunden (hur lyckas man med det!?). Så ja, allt som spolats ner i toaletten senaste månaderna hade alltså bara hamnat rakt ner i grunden på huset. Fräscht! Men de fick iaf en gratis liten vinkällare nere i garaget efter att de var tvungna att slå upp en hel vägg för att sanera…

  Malin 2014-01-24 12:49:13
  Svara
 • Hmm vad sägs om att behöva riva upp ALLT golv i ett helt hus efter att inflyttning har skett och alla möbler är på plats. Lägg till barn som inte går ännu utan kryper (golv blir ganska viktiga då..). Lägg sedan till att en stor del av golvet revs upp och att vi sedan fick vänta över en månad innan resten revs upp och allt lades om.
  Eller en feldesignad köksö. Kom in i köket och stirrade på den förbannade köksön som blivit på tok för lång och nästan täckte en dörröppning!
  Eller att fel tak till huset beställts pga missförstånd om vad som var tillåtet i just det shiret. Tur att vi upptäckte det innan det var försent!
  Det måste gå saker fel när man bygger och/eller renoverar tror jag. Så man verkligen uppskattar det när allt väl är färdigt! 😉 och..det som inte dödar stärker! 😉 dessutom var vi väldigt glada att inget av det var vårt fel eftersom alla misstag givetvis kostar skjortan!

  Annica 2014-01-24 12:39:34
  Svara
  • Svar på Annicas kommentar.

   Fast vi slapp åtminstone sova hos vänner och familj i flera månader! Kan bara föreställa mig hur trött man blir efter ett tag.. Det kommer att vara värt det när allt är klart för er! 🙂

   Annica 2014-01-24 12:43:48
   Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind