Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Kräk, mens och annat äckelpäckel

Stackars Garth har åkt på magsjuka och jag som är så j*kla spyrädd försöker vara omtänksam och hålla mig undan från smittozonen samtidigt. Det går sådär… Jag hoppas verkligen att det är någonting han har ätit, han äter ju nästan vad som helst så det är faktiskt inte så otroligt. Nu har jag skickat honom i säng i alla fall, med en hink eftersom vi sover på övervåningen och badrummet är på våningen under. Dumt att att ta risken.

Han var förresten lite rolig tidigare i dag innan han blev sjuk. Han var i butiken och skulle handla lite småsaker innan han kom till nya huset och jag bad honom köpa ett paket nattbindor. Stackarn fattade inte alls vad jag menade och kom tillbaka med trosskydd och undrade lite trevande om jag inte kunde lägga flera på varandra? Killar…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Mooncup is the way to go. So much better! I highly recommend it.
  Just wish they would invent something for the crying, temper tantrums and bloating;).

  Chrissy 2014-01-23 10:50:02
  Svara
 • Sånt tänker man inte på! Är ju själv så van vid vad man brukar ta. Tycker själv det är en hassle när jag är utomlands, de har ju inte samma sorts tamponger! Faktiskt så har de flesta andra länder (där jag har bott, däribland Danmark, Frankrike och USA) en "applikator" med varje tampong, som det så vackert heter (finns säkert samma i UK?). Kan bara föreställa mig hur tjejer från de länderna känner sig och vad de tänker när de kommer till Sverige och helt plötsligt ska stoppa in tampongen "själv" utan sin lilla plast-pushare 😉 Tycker dock det är ett väldigt onödigt miljöspill och tycker man känner att tampongen hamnar bättre på plats utan applikatorn. Har också börjat använda menskopp vilket gör allt mycket enklare och billigare! Min kille kommer nog aldrig behöva köpa tamponger till mig 🙂

  Ulrika 2014-01-23 09:46:56
  Svara
 • Min pojkvän vet exakt vad jag vill ha, behöver bara säga "köp bindor" numer.
  Har iofs varit noga med att säga märke osv, men det är ju lite av en djungel. 😛

  carro 2014-01-23 08:36:03
  Svara
 • Hehe. Jag bad min kille köpa tamponger och tänkte inte närmare på det. Han kom hem med den absolut minsta storleken, inte av misstag utan för att jag "ju är en liten tjej". Fick snällt förklara att man inte väljer storlek på tamponger efter storlek på tjej (eller fluffy).

  Matilda 2014-01-23 07:38:05
  Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
By Momo
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind