Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Natti Natti

Jag är så trött!!

1.5 timmar hot yoga på förmiddagen och sedan jobb i huset hela dagen fram till 21.30. Snacka om att jag är slut i kroppen och knoppen nu. Vi har gjort ett par viktiga val när det kommer till färg och har beställt allting så att vår målare kan börja på Torsdag. Hoppas att jag valde rätt nu… men det går ju visserligen alltid att måla om. En favoritfärg är en duvblågrå som jag har valt till fondväggen i sovrummet, den är så himla vacker.

Annars har jag hjälpt till att packa upp vårt kök och nu är alla nedre delarna på plats. Äntligen kan jag känna hur mycket rum vi faktiskt får i köket och det var ännu större yta än vad jag trodde, så det blev jag himla glad över. Hela golvet i sovrummet är lagt nu med och i vissa rum börjar lägenheten verkligen likna ett hem. I morgon hänger de toaletten, äntligen.

Vi försöker faktiskt få till det så att vi kan flytta in i sovrummet redan i helgen, vi får se om det går, annars blir det hotell i 2-3 nätter. Det här kan vara det mest spännande jag någonsin har gjort.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Nu när köket börja falla på plats. Vad för sorts porslin har ni?:)

  Hannah 2014-01-26 23:17:58
  Svara
 • Så spännande! Ser fram emot lite bilder från allt sen. Det känns som att det kommer vara hur fint som helst! 🙂

  Sarah 2014-01-22 09:37:57
  Svara
 • Kul att ni äntligen börjar få ett hem! Jag vet inte om någon frågat detta innan men ja undrar hur ni gör med skor inomhus? Håller du på de svenska reglerna med strumpor eller går ni in med skor? vore kul å få svar hur ni tänker 🙂 Kram!

  Hanna 2014-01-22 09:30:21
  Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind