Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Nyttiga vanor

Nu har jag avslutat ett 1.5 h långt hot yoga fusion pass tillsammans med Bailee. Bara hon kan få mig att gå upp 7.30 på en ledig dag! <3 Det känns så mycket nyttigare att bestämma en yogadejt med en god sallad på Esca efter istället för att ses på en bar och drinka.

I dag fokuserade vi på axlar och skulderblad och vi fick även 15 mins meditation på slutet, det var en trevlig omväxling från de lite hårdare passen. Min trial är snart över och jag tror att jag kommer att köpa ett offpeak medlemsskap på yoga haven och mixa det med ett klippkort på kettlebell klasser på gymmet runt hörnet. Skönt med lite nya rutiner, jag både ser men framförallt känner en enorm skillnad på min kropp redan. Jag känner mig stark och frisk!

Nu ska jag kila till nya huset, som är en lägenhet med källare och trädgård, så egentligen en lägenhet och inte ett hus då någon bor över oss. Det var någon som undrade nämligen. Det blir lite engelsk översättning där då ”My house” eller ”your house” betyder hemma hos mig eller hemma hos dig. Så inte bara hus, utan även hem.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Tess Montgomerys webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind