Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

The Inner Circle

Jag tänker ganska ofta på hur otippat det är att just jag och Garth träffades. Om någon hade sagt till mig när jag var liten tjej hemma i Stockholm att jag skulle gifta mig med en kille från Zimbabwe när jag blev vuxen så hade jag nog bara skrattat. Det är verkligen upp till ödet i vårt fall, födda på varsin del av jordklotet råkade vi båda hamna i London, i samma område, gå på samma pub, samma gym och dessutom gilla varandra. Det känns sjukt stort och ganska otippat faktiskt.

För just det där med att dejta är svårt. Tro mig, jag har själv varit ofrivilligt singel och jag har aldrig vetat riktigt hur jag skulle göra för att träffa någon, många gånger kändes det som att vinden måste vända, planeter skulle stå på rad och en liten alv skulle behöva svinga ett litet trollspö för att jag skulle lyckas träffa någon vettig. På krogen vet man inte riktigt vem som är ute efter vad, om personen är singel, oftast är man påverkad av alkohol och så är musiken för hög för att man ska kunna prata ändå. (Kanske tur det ändå när man är full om man tänker efter…första intrycket och allt det där).

Det andra alternativet är att träffa någon genom vänner, men det är ju ganska limiterat det med och det där med blinddates funkar bara om vännen verkligen känner en väl. Jag har varit på en enda blinddate i mitt liv och den var katastrofal, min tjejkompis kunde inte ha fått det mer fel och hela kvällen blev bara jobbig och pinsam. Så det rekommenderar jag inte…

Man kan väl kanske visserligen springa på någon på bibblan eller favoritcafét, men kom igen, hur troligt är det egentligen? Ska man stå och hänga på biblioteket en hel dag i fall att en snygg kille råkar komma förbi för att lämna tillbaka ”Brott och straff”, råka vara singel och dessutom ha tid att flörta lite?

Om jag inte hade träffat Garth så hade jag absolut valt att dejta online. Jag vet att det har varit lite av en tabu tidigare, men många lyckliga par som jag träffar på senare tid har berättat att de har träffat varandra genom sidor på nätet. Och det känns verkligen som ett riktigt vettigt och moget alternativ.

Det är så mycket klokare att veta att en kille är ute efter att dejta och inte bara ett one night stand. (Det finns visserligen sidor för det med, men förhoppningsvis slipper man det på de mer seriösa dejtingsidorna.) Man kan se alla som har liknande intressen som sig själv, vet att de  är singlar och letar efter något mer seriöst..Sedan gillar jag att man kan prata med personen ett tag innan man väl bestämmer sig för att ta steget och gå på en dejt. Det känns lite romantiskt att faktiskt lära känna varandra hjärna-hjärna innan man ses face-face.

Det finns ett nytt internationellt socialt nätverk för singlar som heter ”The Inner Circle”, som precis har kommit till Sverige. Det är ett koncept som redan finns i London, Paris, Barcelona, Milano, Amsterdam och som ska lanseras i många fler stora städer snart. Den här dejtingsidan är lite annorlunda eftersom du enbart kan bli medlem genom att bli inbjuden av någon som redan är med i nätverket och alla ansökningar går därefter till en välkomstkommité som ser till att det blir en bra blandning av seriösa personer som är likasinnade och som passar in i nätverket. Det blir då mer som ett litet community än bara en sida och det känns mer genuint när alla medlemmar kommer rekommenderade från någon annan som redan är medlem.

För att medlemmarna ska få chansen att träffas offline så anordnar The Inner Circle exklusiva medlemsevents och fester på olika restauranger och barer med jämna mellanrum. På så sätt får man som singel chansen att träffa någon både online och/eller i verkligheten och det tar udden av att behöva gå ut ensamma på en dejt direkt.

Det första medlemseventet är The Inner Circles releasefest på Bergmans i Stockholm redan den 6e Februari. DJ Wes Montello som har jobbat tillsammans med bl.a. Eric Prydz och spelat på klubbar som Nikki Beach och Olivia Valere är exklusivt influgen för att spela under kvällen. Så en kväll full av mingel med personer som man vet är singlar och vill dejta, på en riktigt bra klubb och med bra musik, det låter vettigt tycker jag.

Kanske någon av er som läser som har tänkt ta klivet in i onlinedejting-världen men inte riktigt har vågat eller kommit till skott? Ta steget, osa till releasefesten här, vem vet, din drömpartner kanske sitter och läser det här inlägget precis just nu? 😉

Jag har en viss tjejkompis som jag tycker ska ge detta en chans, du vet vem du är… <3

Uppdatering – Nu funkar OSA länken som den ska. Klick klick!

Det här är ett inlägg i samarbete med The Inner CircleKommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hej igen! Tack för svar men länken fungerar inte? Man behöver en kod för att registrera sig står det! 🙁

  Julia 2014-02-02 20:49:07
  Svara
 • Hej Tess!
  Jag har precis flyttat till London och undrar om det finns motsvarande theinnercircle där?

  charlotte 2014-01-26 13:19:25
  Svara
 • Genom att gå in på länken http://www.theinnercircle.co/rsvp/stockholm/idakl kan du anmäla dig till releasefesten. Här är även en länk där du kan registrera dig och gå med i det sociala nätverket The Inner Circle https://www.theinnercircle.co/ambassador/idakl

  Ida 2014-01-19 15:37:39
  Svara
 • KUL! tänkte precis på detta med onlinedating och så utan att jag tänker på det så hamnar jag här… skrev upp mig nu! Tack Tess!

  Sophia 2014-01-19 14:55:53
  Svara
 • Kul!! Men hur ska man kunna bli medlem om man måste bli inbjuden och det är helt nytt i Stockholm? :S

  Julia 2014-01-19 14:33:29
  Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   Genom att gå in på länken http://www.theinnercircle.co/rsvp/stockholm/idakl kan du anmäla dig till releasefesten. Här är även en länk där du kan registrera dig och gå med i det sociala nätverket The Inner Circle https://www.theinnercircle.co/ambassador/idakl det är denna länk som fungerar som en inbjudan så nu är det fritt fram för dig att registrera dig!

   Ida 2014-01-19 15:40:55
   Svara
 • Här är länken där man kan registrera sig till releasefesten samt bli medlem på The Inner Circle http://www.theinnercircle.co/rsvp/stockholm/idakl

  Ida 2014-01-18 16:57:01
  Svara
 • När man tycker på länken kommer man bara tillbaka till inlägget du skrivit…

  Annica 2014-01-18 15:27:29
  Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Sassa Asli
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind