Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Castingpanik och hårtrubbel

I går trodde jag att jag skulle flyga hem, möta upp Garth för lunch och sedan bara svänga förbi lägenheten för att titta på köket som har kommit och allmänt bara ta Fredag.

Men när jag är på väg från flygplatsen så ringer agenturen och säger att det är en riktigt stor hårcasting som jag måste ta mig till innan klockan 5. Typiskt! Jag som inte hade tvättat håret sedan innan jag åkte till Palma och som i princip hade en flottig trasselsudd full av hårspray på huvudet.

Jag skulle aldrig ha hunnit hem för att tvätta håret, jag kunde inte gå dit som jag såg ut och jag ville inte heller missa castingen, dilemma. Så lösningen blev en Blowdry på en hårsalongen ”Hair razor” i monument ( tjejen var toppenduktig!) och en snabbsminkning inne i ett provhytt.

Med andan i halsen kom jag till castingen kvart i 5 och de säger att den är stängd och de inte ska se några mer. Så jag drog ” men jag kom precis från flygplatsen och jag har verkligen stressat för att hinna hit” *sad face* -historien och för en gångs skull så funkade det. De såg mig som sista person!

Nu gäller det bara att hålla tummarna för att de gillade mig och mitt hår… det vore ett grymt roligt jobb att boka. Om jag får det så ska jag gå förbi med någonting till tjejen som gjorde min blowdry för hon har så himla noggrann och engagerad, trots att det var så sista minuten.

Efter mötte jag upp Garth i nya lägeheten. Köket har precis levereras, men det är fortfarande i lådor, så det är väldigt svårt att veta hur det faktiskt kommer att se ut. Vi har köpt grisen i säcken eftersom vi designade och beställde köket från Italien utan att egentligen ha sett någonting företaget har gjort, förutom på bilder. Men de erfarenheter vi har haft med dem hittills har varit super, så om köket är lika bra som servicen så kommer vi att bli mer än nöjda. Det ska förhoppningsvis installeras på onsdag, så jag uppdaterar om hur det blev då. Pirrigt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hoppas du får jobbet 🙂 Ska bli kul att få se erat kök. Kan tänka mig hur pirrig du är över att få se det! x

    Sofie 2014-01-19 14:41:11 http://be-sofit.blogspot.co.uk
    Svara
  • Lite läskigt att inte ha sett det i verkligheten, håller tummarna för att det blir tipptopp och att ni kan flytta in snart. Ska bli så roligt att se när lägenheten är färdig eftersom vi verkligen fått vara med hela vägen.

    Paula 2014-01-18 13:33:03 http://livehealthier.blogg.se
    Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Marie Serneholt
Home
34 kvadrat
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind