Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Back in London

Sådär, nu är jag tillbaka hemma i London och har internt som vanligt. Det var så typiskt att min bloggsida verkade vara det enda som inte gick att ladda upp på hotellets internet.  Tur att det bara var en dag som blev påverkad.

Jag tror faktiskt att det här kan vara det lättaste reklamfilmsjobbet jag har gjort, om man bortser från att jag behövde resa så hade jag bara en enda scen och filmade den på en halvtimma. Superenkelt! Så jag hade tid att äta tapas, titta runt lite och njuta av hotellets goda frukost. Som vanligt kan jag inte berätta vad det var jag filmade för, men ni får se det när reklamfilmen är ute.

Nu ska jag in till Bank för att möta Garth för lunch och en update om lägenheten. Just nu har vi golvproblem som måste lösas. Det är nära inflytt nu hörni!

Sen ska jag morra lite på honom över att han aldrig bloggade åt mig i går . Jag tor han fick lite scen (blogg) skräck.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Tess Montgomerys webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind