Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Hej från Palma

Nu har jag landat, men innan jag får åka till hotellet är det fitting som gäller.

Vi måste testa kläderna jag ska ha på mig i morgon så att de passar. Jag har bara ett ombyte, så förhoppningsvis går det fort. Jag är riktigt hungrig nu, de serverar bara croissanter och choklad på flyget, det var via Zürich, så god choklad visserligen. Men nu vill min mage ha någonting riktigt att äta.

Vet ni vad hur lyxig jag är, min calltime är inte förrän 12 i morgon!! Yay! Det händer aldrig mig, jag är alltid den som ska vara uppe i sminket vid 05.00 annars. Den andra modellen blir upplockad 06.30 stackarn.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Tess Montgomerys webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind