Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Favoritprodukt – REN Vitamineral Omega 3 Optimum skin serum oil

Jag fick med mig en hel del riktigt bra produkter från REN när jag hade min facial med Marielle Alix på deras Londonkontor innan jul, men här ser ni min absoluta favorit ”Vitamineral Omega 3 Optimum skin serum oil”.

Det är ett serum som jag använder morgon och kväll innan min dag och nattcreme, eller just nu använder jag olja på natten, men under min andra hudvård helt enkelt. Min hud mår så otroligt bra av de här små dropparna, det är utan tvekan det bästa serumet jag har testat. ..och tro mig jag har testat många. Jag har redan nästan plöjt igen 1/3 av tuben/burken.

Återfuktningen liknar ingenting annat jag har provat och sedan jag började att köra REN har jag fått så himla mycket komplimanger för min hud. Jag tror att jag är fast i REN-träsket helt och hållet. Sen att deras produkter luktar ljuvligt och är helt naturliga är inte illa det heller, så det rekommenderas.

Här i London kan man köpa REN lite varstans som tex Libertys, Space NK, små butiker som Zest i Soho och även online. I Sverige är de inte lika välkända, men jag vet att de har en hel del på både Eleven.se och Hudoteket. Jag klassar dem som mediumdyra, men då får ni komma ihåg att jag annars använder märken som La Praire, så de kostar en slant ändå, men absolut värda priset enligt mig.


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Sassa Asli
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind