Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Mitt 2013 Oktober – December

Här är sista delen av min tillbakablick på 2013, vilket händelserikt år! Jag är säker på att 2014 kommer att bli ännu mer spännande och ett riktigt riktigt bra år.

Oktober

Vi skickade ut våra save the dates till vårt bröllop. Jag kan fortfarande inte fatta att vi ska gifta oss, det är en så stor milstolpe i livet. Jag blir helt pirrig bara av att tänka att om mindre ett år är jag Mrs Chamberlain.

Vi fick en första utbyggnad på nya lägenheten! Här ser man även grunden till den andra. Äntligen började saker hända i vårt framtida dröm-hem. Visioner blir till verklighet.

Jag plåtade i snygga röda läppar för Woman magazine.

…och plåtade tillsammans med min bff Josefina för The Urban Spotter. Jag älskar de översta bilderna på oss, tror att det måste ramas in faktiskt.

NovemberJag har alltid velat vara en vampyr, så när halloween kom tog jag chansen. Vi gick på stort uppstyrt party där alla var superutklädda.  Jag kunde knappt se någonting genom mina linser, men det var det värt.

Kicki som har Daisy Beauty anordnade stor skönhetshelg för bloggare och journalister här i London, vi lyssnade på presentationer och festade till det med stor middag på The Ivy. Hur kul och trevligt som helt, återigen stort tack till Kicki!

Så döptes även lilla Serpahina nere i Exeter och Garth var stolt gudfar till världens gladaste lilla tjej.

Jag blev jätteglad när min pappa och styvmamma Aja kom och hälsade på i London för första gången på många många år. Att få visa huset och ta dem till The Ship var två höjdpunkter. Det betydde verkligen så himla mycket för mig att ha dem här.

…och givetvis att samla båda våra familjen för en officiell förlovningsmiddag. Vi gick till favoritrestaurangen, Sticks and Sushi, vart annars?

December

I December fick jag äntligen se mitt ansikte i Vogue, visserligen i en annons, men det duger gott och väl för mig. Jag har gjort många andra mycket större jobb i min karriär, men detta är ett mål som jag satte när jag var 14 år gammal, så därför betydde det lite extra för mig.

Det var även min födelsedag och förutom rosor och massage fick jag en hotellnatt på underbara The Ampersand hotel av min love. Äntligen en natts god sömn (efter två försök visserligen). Det där med att vara hemlös tär på krafterna…

31 år gammal, oj vad vuxen jag känner mig. Jag blev även stolt gudmor till Jon och Gias lilla Celeste i samma veva.
Det var kul att få hoppa in i min favoritklämning och gå på riktigt uppstyrt julfest på en herrgård utanför London. Lite kontrast till att bo i en resväska. Den här klänningen från Halston Heritage räddar mig alltid när jag inte vet vad jag ska ha på mig.

Och så firade vi jul först med Garths familj, med secret santa och världens sötaste lilla tomtenissa….

…innan vi hoppade på planet till moderlandet och firade med min familj på själva julafton. Fel dag, men god mat och kul att få träffa tomten konstaterade Garth. Vi tog med oss engelska traditioner så som hemgjorda crackers och fula Christmas jumpers.

Det var 2013 lite snabbt sådär. Många stora milstolpar med husköp och förlovning, men under 2014 blir det både inflytt och bröllop och det känns nog nästan ännu större.

Hello nya livet!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Älskar verkligen din blogg men lyckas sällan kommentera. Det går liksom inte… jättekonstogt! Men idag verkar det går så får passa på. Det är kul att få följa allt som händer i ditt liv. Tack för en toppenblogg!

    Tess - Svengelska Huset 2014-01-11 08:13:35 http://svengelskahuset.blogspot.com
    Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind