Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Heminspo


Här är ett gäng härliga inspirationsbilder som jag har samlat på mig på senaste.

Vitt, grått, marmor, lite trä, mycket växter, släng in lite svart och gärna någon betongdetalj så har ni min smak på en pinne. Och om ni tittar lite extra noga så ser ni en liten röd tråd i alla bilderna, någonting som kan ha varit anledningen till att jag inte har shoppat kläder på ett bra tag, någonting jag har velat ha länge… som kan vara på väg hem till nya lägenheten just nu…iik!

Ser ni vad det är?

Alla bilderna är från Pinterest

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Vilken färg har du valt på AJ-lampan? Har själv jättesvårt att bestämma mig, vill ju vara säker på att den kommer att passa in hemma "för evigt"… Blir väl därför vit el svart mn längre än så kommer jag inte, i-landsproblem AB, haha 🙂 Kul att läsa om ert framtida hem iaf, renoverar själv min andra lgh så jag vet hur mycket slit det är.

    Linda 2014-01-12 05:47:11
    Svara
  • Haha tänkte på det innan jag läste texten! Du och din lampa 😉 Trodde först du hade letat efter inspo-bilder med just den lampan och sen bara tyckte allt såg bra ut med den till!

    Ulrika 2014-01-10 00:39:27
    Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Marie Serneholt
Home
34 kvadrat
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind