Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Första castingdagen 2014

Första castingdagen 2014 är avklarad, 2 reklamfilmscastingar nu på förmiddagen var en bra mjukstart på det här året. Jag har jobbat för en av klienterna tidigare, så det var kul att se ett bekant ansikte direkt.

Nu ska jag till nya lägenheten, se om mina färgprover har kommit och sedan registrera mig på min nya läkarmottagning. Jag måste ha nya p-piller, inga bebisar för oss ännu., vi väntar till efter bröllopet tycker jag.

Och så blir det ett hot yoga pass på yoga Haven. Jag gick på middag med Ebba istället för att gå igår, så det tar jag igen i dag istället.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Själv är jag livrädd för p-piller. Har egentligen aldrig haft problem med det men bara tanken på vissa erfarenheter andra människor har. Hur otroligt lite forskning det görs / har gjorts (egentligen i allmänhet på kvinnor, ex vilken vanlig läkare vet symtomen för hjärtinfarkt hos kvinnor?) och för att inte ens tala om alla hormoner som kissas ut och gör fiskar i våra vattendrag sterila. Kan seriöst aldrig tänka mig att gå tillbaka! Tror också fler ungdomar behöver undervisas i alternativen. Finns hur många som helst som man inte behöver komma ihåg piller varje dag, kan också hoppa över mensen med, får lokal effekt av hormoner istället för i hela kroppen osv. Anser själv att jag fick bristande undervisning i det genom hela min tonår!

  Och usch, tanken på alla som haft så svårt med att bli gravida pga det, tar lång tid för kroppen att rensa ut. Kanske något att komma ihåg för dig som är så noga med att detoxa från socker, gifter och andra slaggprodukter?

  Tack för en bra blogg!

  Ulrika 2014-01-10 00:45:53
  Svara
 • Wow vad du är vacker!!

  Julia 2014-01-09 21:01:04
  Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Josefines Yoga
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Mathilda Weihager
Man
Niklas Berglind