Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Grind


Leon jobbar mycket hemifrån, så vi tog våra ipads och satte oss här på hans favoritkafe ”Grind” i Putney för lite brunch, jobbande och bloggande.

Det blev äggröra med halloumi, bacon och avokado och en soyalatte för min del. De har även grymma hälsosamma smoothies som serveras i söta syltburkar. Superfräsch mat och mysigt ställe, så det rekommenderas!

Jag borde verkligen sätta mig på café och blogga lite oftare, det är så mycket mer inspirerande än att sitta hemma och speciellt om man är med någon annan som bloggar eller jobbar samtidigt. Sällskap är alltid trevligt.

Jag är osminkad och har yogaväskan med mig för jag tänkte åka förbi huset och sedan köra ännu ett hot yoga pass. Jag har en sk ”addictive personality”och blir lätt beroende av olika typer av mat och träningsstilar. Just nu är det grönt te med mango och lychee, mandariner och hot yoga som jag inte kan få nog av. Jag älskar verkligen mitt nya yogaställe och vill passa på att gå så ofta jag kan nu när jag har tid.

Som tur är de flesta av mina små beroende oftast hyfsat hälsosamma och påverkar bara mitt liv positivt. Det enda dåliga jag har varit beroende av var en period då jag inte kunde sluta äta snickers…

Är ni beroende av någonting?

Jag tänkte börja skriva ut adresserna på alla ställen jag gillar och visar här i bloggen, om ni har vägarna förbi London eller kanske redan bor här och behöver lite tips?

Grind
79 Lower Richmond Rd,
London SW15 1ETKommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej! ska till London i april och undrar, vilka shopping affärer är bäst?

  matilda 2014-01-10 11:59:01
  Svara
  • Svar på matildas kommentar.

   Hej Matilda!

   Ta en titt under min kategori ”London” under min header i drop down menyn, där hittar du massor med förslag och guider.
   Kram

   Tess

   Tess M 2014-01-10 12:40:45
   Svara
 • Tack för tipset!

  H 2014-01-08 23:01:49
  Svara
 • Oh! Nar jag bodde i Putney var Grind mitt andra hem… basta cafet i London!

  Evija 2014-01-08 22:50:08
  Svara
 • Jag är beroende av Pepsi max. Har varit i många år. Försökt sluta, men det går inte. INTE BRA.

  Ellinore 2014-01-08 16:23:53
  Svara
 • Jag och mina två systrar är helt besatta av chips, dåligt nog! Alla våra vänner vet att om man följer med oss till fjällen (vår pappa äger några lghs så vi åker upp ofta och får ta med så många som får plats) så måste man köpa med sig stora lager med chips om man vill ha en chans att få smaka själv ;). Lite kul att vi alla tre är det, även om det väl är en dålig vana så ger det oss åtminstone något att skratta åt tillsammans.

  Helena 2014-01-08 15:04:20
  Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Marie Serneholt
Home
34 kvadrat
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind