Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

TED

Har ni hört om TED, eller TED talks?

Ted är mitt favorittidsfördriv när jag ligger i sängen på morgonen innan jag går upp. Det och bloggar, (för tillfället inredningsbloggar.)

Jag skulle vilja plöja igenom alla olika talksen, men med tanke på att det är över 1500 st så skulle det nog ta ett tag. Så jag ser en eller två när jag har tid och fokuserar mycket på motivation, livshistorier, ekonomi och psykologi.

Ibland känns det som om jag kan lära mig mer från ett Ted talk på några minuter än vad jag gjorde under många timmar i skolan. Men det är för att talaren själv brinner för det de talar om och det är inspirerande. Man kan snappa upp lite fakta som man aldrig skulle ha intresserat sig för annars, eller känna sig lite extra motiverad. De flesta talksen är otroligt bra och är framförda av experter inom ämnet, vissa är inte lika bra, men de är en minoritet.

Om ni inte har kollat in TED tidigare, så tycker jag att ni ska göra det nu,www. TED.com ( jag kan tyvärr inte göra länkar på min iPad och datorn är hos Garths syster). Om du har ett par minuter över…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hans Rosling gör ett jättebra om statistik! Ekonomi och annat intressant. Ingen aning om vad det heter. Finns också en rolig om en modell som pratar om att hon vann genlotteriet. Kort sagt, finns asmånga asbra!

  Ulrika 2014-01-08 11:52:30
  Svara
 • Älskar också TED talks! Kan varmt rekommendera avsnittet med Hans Rosling som vinterpratare på sveriges radio, väldigt intressant program som jag tror du skulle gilla. Finns att lyssna på online 🙂

  Jeanette 2014-01-07 22:19:32
  Svara
 • Jag rekommenderar Chimamanda Ngozi Adichie, väldigt bra!

  steffi 2014-01-07 12:51:00
  Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind