Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Mycket bättre

Jag tror att jag bara behövde skriva av mig lite, för i princip direkt efter jag hade skrivit det förra inlägget så kändes allting så mycket bättre.

Jag gick och gjorde mitt första syntest i vuxen ålder och jag som var helt övertygad om att jag skulle ha något synfel har helt perfekt syn och det känns super.

Efter det gick jag till boots och handlade på mig alla de produkterna jag behöver för att preppa för castingar igen. Nagellackborttagningsmedel, BUS, en exfolierande svamp till duschen mm.

Sen så ringer min gulliga bokare Kathryn och säger att det är full rulle på agenturen och de har massor med castingar på G. Så helt plötsligt kändes tillvaron så himla mycket bättre och jag känner mig peppad igen. Det hjälper givetvis att min hud är i toppform och att jag börjar känna mig starkare och mer i form igen. Så lite fina naglar och bus på det i morgon så är jag redo att starta ett nytt jobbår.

Nu måste jag bara boka tid hos min frisör… Mitt hår växer som ogräs och jag har redan utväxt efter drygt en månad. Vad händer?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Tess, vad använder du för BUS? 🙂 Jag har så svårt att hitta någon som inte luktar pyton..

  Malin 2014-01-08 15:07:23
  Svara
 • Skönt att höra. Ibland behöver man bara få ut allt från hjärnan så det slipper ligga och skvalpa runt därinne, så det är oftast bra att sätta sig ned och bara skriva när man är på dåligt humör eller lite ledsen. 🙂

  Paula 2014-01-08 12:36:17 http://livehealthier.blogg.se
  Svara
 • Så avundsjuk jag blev på dig när du sa att du hade perfekt syn, jag är sjutton år och bär linser dagligen sedan ett par månader tillbaka. Det är inte hela världen visserligen men när du sa det tänkte jag bara på vilken lyx det var när man slapp allt bök med linser/glasögon osv… (Nu var det min tur att skriva av mig lite, hehe.)

  En positiv sak som vi har gemensamt är att mitt hår också växt som ogräs på sistone, tycker inte ens att det är värt att fylla i utväxten längre utan satsar på en naturlig "ombre" istället, mina hårfärger är dock inte allt för olika så det märks egentligen inte så stor skillnad!

  Vill också passa på att säga att det kommer att bli kul att läsa om när lägenheten är klar eller i alla fall i skick redo för inflyttning, och självklart att följa din och Garths väg till bröllopet (grattis!).

  Jag har flera vänner som hajpar London och drömmer att ta det stora steget dit i framtiden, själv har jag bara varit där en gång i ett par dagar, vet ej själv vart jag kommer hamna en vacker dag… Men än så länge är jag glad att jag kan hålla det öppet ett par år till 🙂

  Emma 2014-01-08 00:05:22
  Svara
 • Växer håret så bra äter du mycket bra mat! wiho:)

  ellen 2014-01-07 21:29:01
  Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind