Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Denna väntan…

Just nu känns det lite som om att mitt liv är i ett vakuum.

Castingarna har inte börjat riktigt ännu, jag har min första på torsdag och det kommer nog att vara allmänt lugnt den här veckan. Många vänner är fortfarande bortresta. Lägenheten är inte klar och vi har precis flyttat in i vår vän Leons gästrum i går. Här kan vi bo i 2 veckor och förhoppningsvis är det sista stoppet innan vi får flytta in i vår alldeles egna perfekta lägenhet.

Det har varit problem med det nya taket i gästrummet, det har regnat mycket och det började läcka in! Det var visserligen tur i oturen att det hände nu eftersom vi inte har lagt golvet ännu, så det är bara lite väggmaterialen som måste tas ut och göras om. Men det försenar allting lite till, precis vad vi inte behöver. Jag är så oändligt trött på att vänta nu och i det här fallet så stämmer verkligen ”Den som väntar på något gott, väntar oftast alldeles för länge”.

Så jag känner att jag går runt i ett vakuum och bara väntar, på att jobbet ska starta, vännerna kommer hem och framför allt att lägenheten blir klar så att vi får börja vårt nya riktiga liv och slippa vara ”hemlösa” längre.

Det är svårt att hitta saker att fokusera på och jag har ingenting vettigt att skriva på bloggen. Ingenting inspirerar mig för tillfället. Jag försöker hålla mig själv positiv och motiverad, men känner mig ganska låg av allt det här väntandet och runtflyttandet. Så om jag är lite tystare och mindre pepp än vanligt så är det för att jag är ganska så less för tillfället.

Tur att jag har yogan och ett nyårslöfte att vara superhälsosam att lägga fokus och energi på. Jag körde ett ”hot flow” pass i går och jag mår så bra i kroppen i dag. Jag slog återigen svettrekord och yogan i den här klassens var mer avancerad, så den passade mig mycket bättre. Jag tänker köra var 2a-3e dag nu under de närmaste veckorna. Jag tror att både min kropp och knopp behöver det.

Bild – Amar Daved

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Oj inte hört talas om att man måste hyra ett helt år, vilket knasigt kontrakt! Men i London slutar man aldrig bli förvånad av dessa landlords… Ja jag förstår, har själv tittat på lägenheter som man hyr per månad och de var ruskigt dyra, bäst är ju såklart hyra på minst 6 mån. Kram

  matilda 2014-01-09 03:32:31
  Svara
 • Men varför flyttade ni ut ur er hyreslägenhet flera månader innan lägenheten står klar? Det är ju bara 1-2 månaders uppsägningstid på ett hyreskontrakt, smartare att säga upp när det är precis dags för inflyttning så slipper man flytta runt som man är hemlös, inte sant?

  matildA 2014-01-09 00:59:32
  Svara
  • Svar på matildAs kommentar.

   Hej Matilda!

   Vårt kontrakt var per år, så i så fall hade vi behövt skriva upp oss på ett år. Det är vår landladys val och inget man kan göra något åt. Sedan skulle vår renovering ha varit klar i slutet av November, men det blev försenat. Vad vi hade gjort om vi visste att allt skulle bli så försenat är att hyra en ny lägenhet per månad istället för att flytta runt bland vänner när vi flyttade ut från Frank. Men det är lätt att vara efterklok.
   Kram
   Tess

   Tess M 2014-01-09 01:41:41
   Svara
 • Men åh, jag känner så väl igen det där. Både galenheten över att inte ha en fast punkt och väntan. Kombinerat lär det bli ännu värre! Men som tur är finns det inget dåligt som inte för något gott med sig, oj vad ni kommer uppskatta den nya lägenheten. Håll ut bara!

  Helena 2014-01-08 15:08:32
  Svara
 • Förstår att du är trött på att vänta nu men tänk vad du ska njuta när ni väl flyttar in 🙂 På tal om yoga fick jag en privat "klass" utav min killes syster här på stranden igår, det var den mest magiska yogan jag utfört! Snäll som hon är har hon lovat en omgång till innan dom återvänder til UK på fredagkväll 😉 Kram

  Sofie 2014-01-08 13:00:34 http://be-sofit.blogspot.co.uk
  Svara
 • Hej Tess! Du klarar det! Nu är det bara någon vecka kvar tills du kan flytta in 🙂 Längtar till att få se hur det blir. Ha det bra och gott nytt år!

  Linn Ternsjö 2014-01-07 21:21:52
  Svara
 • Hej Tess!
  Kanske en konstig fråga men hur kommer det sig att du alltid säger lägenhet? Är det inte mer ett hus? Ni har ju trädgård och sånt eller har ni grannar ovanpå? Kram Mia

  Mia 2014-01-07 17:43:39
  Svara
 • Hej Tess!
  Tack för en jättebra blogg (och hoppas allt löser sig med lägenheten snart..!)
  Om inspirationen till bloggen tryter vore det himla intressant att kanske höra lite om hur det var din första tid i London?
  Keep up the good work:) kram x

  Stina 2014-01-07 17:10:51
  Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Marie Serneholt
Home
34 kvadrat
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind