Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Esca

Tusan! Jag gick upp tidigt för att hinna in med tåget till Clapham och gå på min hot yoga.

Men när jag tittade in i huset fastnade jag och fick springa till studion och givetvis missar jag den med 2 minuter. Så typiskt! Som tur är finns det en till klass vid 5, så jag passar på att äta en god och nyttig lunch på Esca som plåster på såret. Jag hittar fler och/fler nyttiga och mysiga ställen i vårt nya område. Jag tror att jag kommer att trivas fantastiskt bra här.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Åh, Esca är min absoluta favvorestaurang här i Clapham också! Drar med mig min sambo dit minst en gång varannan vecka.

  Sedan när ni flyttat in i lägenheten får du se till att gå på farmer's market som hålls på lördagar och söndagar på Venn Street (vid Clapham Common tube station), där har de mycket bra veganska och ekologiska matprodukter och grönsaker.

  Elin 2014-01-06 21:31:14
  Svara
 • Hej Tess! Tack för bra läsning, dock var det ett tag sen jag kikade in då jag flyttade ifrån london i sommras. Jag är nyfiken på vilket område er lägenhet ligger i, är det clapham eller närliggande SW? Underbart område enligt mig. Ha det så bra, L!

  Lo 2014-01-06 20:08:22
  Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind