Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Färger i lägenheten

Just nu sitter jag i vardagsrummet, eller det som ska bli vardagsrummet i nya lägenheten. Jag sitter på toaletten, eller  lådan som toaletten ligger i.

Nu har vi flyttat ut från Jonas och i helgen bor vi 2 nätter hemma hos Garths chef och därefter hos vår vän Leon. Vilket bök! Men det visar sig verkligen vilka som är goda vänner i den här typen av situation. Alla våra närmaste har erbjudit och varit otroligt stöttande . Men även personer som vi kanske inte känner så väl har hört av sig och det blir man riktigt varm i hjärtat av. Visst kan vi ta in på hotell, men det är både trevligare, smidigare och givetvis billigare att soffasurfa en stund. Kvalitetstid med vännerna kommer liksom med på köpet på det här sättet.

Jag håller på att titta på färgskalan vi hade tänkt oss. På bilden under ser ni en bit av vårt golv, en bit av en vit lucka till köket och färgproverna som vi gillar. På den vita delen ligger vår hero-white tillsammans med väggfärgen till vardagsrummet. På golvbiten ligger två olika alternativ av färger till sovrummet, en lite grönare nyans och en lite mer blå. När jag får de riktiga färgerna ska jag måla dem bredvid varandra på väggen och se vilken som passar bäst.

Vad tycker ni?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej Tess,
  Jag tycker definitivt färgen som lutar mot grönt…vi har skandinavisk lys från Jotun som uppfattas som väldigt ljus (inte vit) men lite mer åt det gröna hållet (inte rött eller gult) som jag är jättenöjd med! Blått brukar bli alldels för kallt (möjligtsvis en dov/pudergrå variant istället) . Tänk bara på att alla färger uppfattas som mörkare så fort dom kommer upp på en hel vägg! Gudars, alla dessa färgval, its a jungle out there 🙂

  Emma 2014-01-04 20:06:20
  Svara
 • ååå att flytta är både så jävla kul och riktigt jobbigt när det är rörigt. men önskar er massa lycka till !!

  Sanna 2014-01-04 18:37:46 http://moonzanna.se
  Svara
 • Jag gillar 5 1502. 🙂

  Jag tänkte fråga dig om en sak Tess. Jag bor i east London just nu men jag gillar det inte och jag har planer på att flytta till sydvästra istället. Jag har fått för mig att man får mer för pengarna där och att det är lite lugnare och mer natur än i shoreditch området där jag bor nu.
  Jag funderar på någonting i närheten av wandsworth eller Wimbledon, är det bra områden? Och vad gillar du med sydvästra London? 🙂
  Tack för en bra blogg. Kram 🙂

  Julia 2014-01-04 18:27:26
  Svara
 • Den längst till väster dock är det svårt att se live kan man nog se bättre! Lycka till med allt nu och hoppas det blir färdigt snart så att ni kan flytta in!

  nettan 2014-01-04 17:45:36
  Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Sassa Asli
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind