Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Mitt 2013; April – Juni

Här kommer en liten tillbakablick på vad jag hade för mig i våras. Den första av de 2 stora livsavgörande händelserna skedde nu och jag trodde då att det att det var den största höjdpunkten 2013, men jag hade fel…

April

Vi hittade äntligen en lägenhet som vi kände hade potential, efter att ha sett 47 lägenheter hade vi nästan gett upp hoppet. Vi la ett bud, fick det nekat, la ett till och äntligen fick vi ett ja. Men glädjetårarna byttes snabbt mot tårar av stress och frustration när det visade sig att vi hade säljaren från helvetet. Vi flängde runt hela London i jakt på papper och för att tjata på banker att skynda på. Alla ögonfransar blinkade till vi fick träningsvärk i ögonmusklerna.

Tur att jag hade en rolig dag då jag (som inte har körkort) fick susa runt i den här gamla fina minin i parkeringshuset under Hyde Park för en rolig reklamfilm. Äntligen hade jag bokat ett jobb för Clinique!

…och så betalade sig vår ihärdighet och på håret gick vårt köp igenom och vi blev stolta ägare till en Victorian Garden flat. Glädje! Tur att vi inte visste då att vi skulle stå i Januari året efter och ännu inte ha flyttat in…

Maj

Min vardag bestod av moodboarding och visualisering. Hur ska vi förvandla det här gamla vraket till lägenhet, full av mögel och ruttna väggar, till vår drömlägenhet? Vi drömde stort och drömmarna blev till mål. Planen tog form och vi började spara pengar, så mycket vi bara kunde.

Med jobbet var jag i Spanien med en katalog och fick leka cowboy. Hotellet låg mellan en motorväg och en bordell, men att få spendera dagen på hästryggen gjorde det till ett par toppendagar ändå.

Vi fick hjälp av tjejerna att rensa i trädgården så att vi kunde se vad som fanns bakom djungeln… Nanna insåg att hon hade en passion för att demolera och hugga ner och vi hade en otroligt produktiv och knasig dag med våra sågar och klippare.

Juni


Äntligen åkte ritningarna och ansökan om bygglov in, tyvärr fick vi nej direkt. Dock gav vi inte upp utan ändrade layouten och skickade in det igen. Nu började en lång nervig väntan, om vi fick nej funderade vi på att sälja.

Under tiden fick vi tillskott i familjen, Steffis häst, Paliza födde ett litet stoföl som fick det urgulliga namnet Dolores. Jag hade aldrig sett någonting sötare, även om det bara blev på bild. Typiskt att vi bor så långt borta!

Midsommar firades enligt tradition i Hyde park. Det regnade och blåste och Engelska vänner och familj skakade på huvudet åt oss knasiga svenskar som dansade små grodorna i ruskvädret. Är det midsommar så är det!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Tess Montgomerys webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind