Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Hot yoga på Yoga Haven

Wow, jag har aldrig svettats så mycket i hela mitt liv som jag gjorde på min nya hot yoga klass.

Det var inte världens jobbigaste yoga i sig, men att göra det i ett rum som är över 40C är mer ansträngande än vad man kan tro. Redan innan vi satte igång hade jag små svettpärlor över hela kroppen. Jag kunde helt seriöst vrida ur min topp efter och då var det bara en sport-bh. Jag har en känsla av att jag måste investera i ett par riktigt små yogashortsom jag ska fortsätta, man får inte vara blyg inte.

Men nu mår jag helt underbart bra och är helt trött i hela kroppen. Ni kan tänka er hur glad min hud är över att ha fått svettas riktigt riktigt ordentligt. I’m hooked!

I dag testade jag ” basic”, men jag tror att jag kör på ”flow” nästa gång, för  lite mer avancerad yoga.

Anledningen till att jag inte har testat Bikram eller hot yoga tidigare är för att jag både har lågt blodtryck och för att jag är rädd för att överstretcha mina muskler. Värmen gör en vigare än vad man kanske inte riktigt är och då kan man få skador.

Det började faktiskt inte så bra med en tjej som drog axeln ur led efter 10 minuter och satt och skrek av smärta utanför. Men jag har tränat yoga i över 7 år nu, så jag vet mina gränser och hur min kropp reagerar, så jag litar på att jag ska veta när det räcker.

Söndag känns som en bra dag att testa mitt andra pass…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej!
  Var tränar du yoga? Jag bor i London också men har så svårt att veta var man ska hitta ett bra yoga ställe.

  Maria 2014-01-03 19:55:08 http://marymariscal.wordpress.com
  Svara
  • Svar på Marias kommentar.

   Hej Maria!

   Nu tränar jag på Yoga Haven i Clapham. Det finns en studio av samma företag i Islington med. Innan dess har jag tränat Ashtanga på Virging Active i Wandsworth (Smugglers way).
   Kram
   Tess

   Tess M 2014-01-03 20:01:29
   Svara
 • Oj, läskigt att hon drog axeln ur led. Hoppas det gick bra för henne ändå!

  Paula 2014-01-03 19:12:19 http://livehealthier.blogg.se
  Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Josefines Yoga
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Mathilda Weihager
Man
Niklas Berglind