Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Mina hårfavoriter


Ni är många som undrar vilka hårprodukter jag använder och egentligen använder jag inte mycket mer än det ni ser över.

Redken AllSoft har varit mina favoriter i många år nu och mitt hår mår fantastiskt bra när jag använder dem. Eftersom mitt hår får ta mycket stryk genom mitt jobb som modell, så använder jag inpackningar varenda gång jag tvättar det och det gör stor skillnad.

I övrigt är jag noga med heathprotector innan jag blåser eller använder någon annan form av värmeverktyg på håret. Där har jag ingen speciell favoritprodukt utan använder det jag har hemma. Jag tycker att de flesta jag har testat verkar ungefär lika bra.

Moroccanoil kramar jag gärna in i längderna innan jag borstar ut håret när det är fuktigt.

Jag toppar och slingar håret var 6e vecka hos Lisa och Nicola på Toni & Guy i Putney och har gjort det i flera år. Lisa slingar utväxten över hela huvudet i en ljus och en lite mörkare blond färg och Nicola klipper upp mitt hår en smula, så att det får lite mer volym.

Jag har ganska tjockt hår naturligt och har aldrig haft extentions eftersom jag inte tycker att jag behöver det. Jag har även turen att kunna växa mitt hår riktigt långt om jag vill.

Jag använder aldrig stylingprodukter i håret privat, men det blir en hel del hårspray på mina jobb. Jag avskyr känslan och lukten av hårspray!

En sak som jag gör som jag tror gör skillnad är att jag alltid har håret i en knut när jag är hemma. Jag sover även med håret svept upp över kudden, på så sätt sliter jag på underhållet istället för överhåret och det märks.

Har ni några bra hårknep?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Hej!
  Är just nu besatt av Kevin Murphy hårprodukter! de är paraben och sulfatfria och Inga tester sker på djur…..känns så lyxiga och luktar fantastiskt gott! Har du ej testat något från detta märke så rekommenderar jag dig varmt att göra det.
  Kram Malin

  Malin 2014-01-08 21:56:16
  Svara
 • Hej Tess! Jag gillar din blogg jättemycket och jag tycker att du och Garth verkar ha ett så himla härligt förhållande. Jag och min pojkvän har nyligen gjort slut och det gör verkligen ont. Vi försökte länge men vi var för olika och jag kände ofta att jag kämpade även om jag egentligen tyckte att jag blev orättvist behandlad. Så jag vet att det är rätt beslut. Nu återstår dock strul med vår lägenhet, vi har nyss köpt en säng tillsammans m.m. Jag fyller 27 och han var min första pojkvän. Vi var tillsammans i 2,5 år. Jag har för mig att du nångång skrev att du var tillsammans med någon i Italien. Och att du åkte till London lite av en slump. Stämmer det? Jag undrar om du har några tips på hur man går vidare? Även om jag såg det komma och det är ett gemensamt beslut så gör det så ont. Jag trodde att han var mannen med stort M. Allt gick så fort och det är verkligen ingen bra stämning mellan oss nu. Jag vet att 27 år inte är någon ålder egentligen men jag trodde ändå att det var honom som jag skulle möta min framtid med. Har du några tips på hur jag ska tänka? Jag vet att jag är värd nåt bättre men det gör ändå ont. Och alla mina nära vänner har förhållanden så jag känner mig väldigt ensam. Gott nytt år! (Tack på förhand och svara gärna här i kommentarsfältet :))

  Anna 2014-01-02 22:35:45
  Svara
 • Hej Tess! Gott nytt år!
  Känner du till engelska siten Semple and semple? Funderar på att beställa en mason pearson borste därifrån.

  Kram Mia

  Mia 2014-01-02 20:13:35
  Svara
  • Svar på Mias kommentar.

   Hej Mia!

   Gott nytt år!
   Jag känner tyvärr inte till sidan, men det kan vara värt att gå in på Froogle.co.uk för att se om du kan hitta borsten billigare någon annanstans?
   Kram
   Tess

   Tess M 2014-01-02 20:29:20
   Svara
 • Fläta är jättebra att sova i annars! Sliter inte lika mycket på håret. Var noga så att hårsnodden du använder inte har sånt metallspänne bara 🙂 att inte duscha håret särskilt ofta är också bra. Gott nytt år på dig Tess! 🙂

  Ida 2014-01-02 20:04:43
  Svara
 • Har du något bra tips för mig som inte gillar att ha håret utsläppt när jag sover? Tycker det blir varmt och ivägen. Har hästsvans nu men gissar att det sliter. Är fläta bättre?

  carro 2014-01-02 19:59:09
  Svara
  • Svar på carros kommentar.

   Hej Carro!

   Som Ida sa så är fläta en bra ide om du gillar att ha håret uppsatt när du sover. Jag är tvärtom och vill helst ha håret utsläppt, men borta ur ansiktet.
   Kram
   Tess

   Tess M 2014-01-02 20:30:27
   Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Josefines Yoga
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Mathilda Weihager
Man
Niklas Berglind