Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Back in London

Efter en underbar jul hemma i Sverige är jag nu tillbaka i London. Resan gick väl kanske inte helt smärtfritt i går, först hade en av våra ”touch of taste” buljonger gått sönder i Garths resväska. Han har alltid mjuka väskor när han reser och jag har varnat honom förr. Så nu luktar hans kläder viltbuljong stackarn. Vi tvättade ut så gott det gick på Gatwick, men det luktar verkligen starkt.

Sedan kommer vi till tågperrongen och inser att tågen är inställda och får ta en ersättningsbuss till en annan station istället., typiskt

Väl på tåget får vi inte tag i tjejen som har nycklarna hem till vår vän Jonas. Han och hans tjej Weronica är i Australien och har supergulligt lånat ut sitt sovrum till oss. Det visar sig att det har blivit missförstånd över vilken dag vi ska komma, så tjejen är ute på stan och kan först vara där vid 00.30. Så vi sitter på McDonalds till dess, jag som inte har ätit donken på över 6 år (förutom någon stulen pommes efter en utekväll) nöjer mig med vatten.

Vi kommer till huset 00.30 och tjejen dyker upp strax innan 02.00. Så där satt vi i kylan på gatan med alla våra väskor och även en väldigt vänskaplig liten katt som ville kela lite. Inte världens lättaste hemkomst kanske. Men nu ligger jag i en varm säng och har fått sova ut ordentligt. Jag ska göra mig i ordning och åka till nya lägenheten och titta på allting som har hänt när vi var borta, det ska bli himla spännande. Jag hoppas verkligen på en mindre okomplicerad dag i dag…

Bilden över är på pappas underbara hembakade bröd. Den kanske inte riktigt passar till inlägget, men jag tror inte att Garth hade uppskattat om jag tog fram kameran där på flygplatsen. Men bröden är otroligt goda och fina så de får vara med här helt irrelevanta till texten haha.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Åh det låter riktigt jobbigt, skönt att det löste sig till slut. Gott nytt år från en trogen läsare! 🙂
    Btw, just kommit hem fr London idag…så dåligt uppstyrt att ersätta Gatwick express med East Grinstead mjölktåget, vi blev liite frustrerade under vår vistelse… 😉

    Jas 2014-01-02 00:09:54
    Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind