Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

En dag på stan

Jag vet att jag är lite dålig på att uppdatera när jag är hemma i Sverige, men jag får skylla det på att jag har så kul när jag är här. Jag fokuserar på att umgås med familj och vänner och njuta av att vara hemma helt enkelt.

I dag tog vi bilen in till stan och sprang lite ärenden, tittade in på Svenskt Tenn och lite andra inredningsbutiker plus att vi passade på att möta upp Camilla på en fika. Det är så mysigt att strosa runt hemma och titta på fin inredning. Jag köpte lite småsaker på Svenskt tenn och Granit och svor lite över att jag missar Lexingtons rea. Jag fick visserligen ett underbart fint överkast från märket i julklapp av Pappa och Aja så det gör inte så mycket ändå.

Efter det hoppade vi in i bilen och åkte hem till lillsyrrans Isabelle och hennes kille Martin. Vi fokuserar på hembesök den här gången. Annars träffas vi jämt hos föräldrarna eller ute på stan. Men det är mysigt att åka hem till folk och fika med.

Fika är förresten en av de 10 nya orden som Garth har lärt sig den här resan. Andra är fladdermusmannen (Batman) och tomten. Han måste lära sig 10 nya ord varje gång vi är här har jag bestämt, förra gången fick han lära sig räkna till tio och även om han säger ”skit” istället för ”sju” ibland så är han jätte duktig.

I morgon funderar vi på att dra ut en sväng, lite otippat faktiskt, men vi blev lite sugna när vi satt och lyssnade på musik i bilen. Vad tycker ni? Ska vi ta en sväng på gamla hederliga Stureplan i morgon?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Lexington har fina saker! Jag bor i Concord, Massachusetts – staden bredvid Lexington, MA som märket är döpt efter. Allt, verkligen allt är i den stilen här, New England stilens Mecka!

  Anna 2013-12-29 23:35:23
  Svara
 • Hej Tess, vill passa på och säga att du har en otroligt härlig blogg! Sen vill jag tipsa dig om att Lexington har öppnat på Stockholm Quality Outlet i Barkarby. Så vill du fynda är det väl värt ett besök 🙂
  Gott Nytt År!

  Elisabet 2013-12-28 09:36:02
  Svara
 • Menade alltså "kulturkrock" 🙂

  sofia 2013-12-27 23:33:14
  Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind