Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Julklapp från Garth

Jag och Garth skulle inte köpa dyra presenter till varandra i år eftersom vi måste lägga krutet på lägenheten just nu.

Så ni kan ju tänka er vad förvånad jag blev när jag packade upp ett paket med ”Saint Laurent” på boxen och hittade världens finast plånbok inuti. Sedan när jag packade upp en till och hittade ännu en korthållare från samma märke höll jag på att smälla av.

”En till vanliga väskan och en liten till partyväskorna”, förklarade Garth. När jag frågade varför han hade spenderat så mycket så var svaret att det är för att jag har köpt så mycket till huset på senaste att jag inte har köpt någonting till mig själv på väldigt länge och att han tyckte att jag förtjänade att få fina nya plånböcker istället för min gamla slitna.

Jag har en väldigt fin fästman.

Nu vill jag verkligen hitta på någonting riktigt fint åt honom till hans födelsedag i Februari. Hmm…


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej Tess
  Tack för den bästa och mest inspirerande bloggen!!
  En fråga, jag och min sambo har bokat en hotellnatt i Stockholm om ett par dagar och undrar vad vi kan göra i Stockholm nu. Vi vill inte hamna i det gamla vanliga i att bara gå runt i butiker.

  Kram Ellinor

  Ellinor 2013-12-25 22:07:30
  Svara
 • Hej Tess! Jag har läst din blogg länge, länge men det här är nog första gången jag kommenterar! Shame on me! Får skriva en liten längre kommentar för att gottgöra! 🙂

  Jo, jag har funderat på en sak som jag tänkte att jag vill dela med dig! Det är nämligen så att jag också bor i London, och har varit här i tre år nu. Hade först bara tänkt stanna i ett halvår, men blev milt sagt ganska stuck… inte bara för att jag ganska direkt började älska staden, jag träffade efter ett tag vänner som jag kom nära, och kanske huvudandledningen till att jag blivit kvar, en karl som jag började tycka om lite mer.

  Nu har vi väll ungefär kommit till den där punkten, "sattsa eller avsluta"… eller, jag har kommit dit iallafall. Det är nog jag som är den velige. Fastän jag verkligen tycker om London, så kan jag inte helt släppa känslan av att jag alltid velat bo i Sverige. Vid skärgården. Tala svenska i förhållandet, och så småningom få barn som kommer växa upp i Sverige och få alla de minnen och traditioner som jag växt upp med. Jag förstår att man kan missuppfatta raderna ovan – för självklart kan man ha allt det där, och införa sina svenska traditioner och allt det där, fastän man inte bor i Sverige! Det är lite svårt att sätta exakta ord på min svenska, men på ett sätt känns det som att jag ger upp lite av min dröm, eller framtidsversion om jag väljer ett liv i England. Jag undrar om du kan förstå vad jag menar alls, det låter kanske lite konstigt, fel eller svåruppfattat bara såhär på text. Eftersom jag tänker att du kanske har varit lite i samma situation, undrar jag så hur du har tänkt, om du har funderat kring det här! Jag tycker om London – men jag älskar Sverige, och tryggheten som finns här, och för att inte nämna närheten till familjen och gammla barndomsvänner… ja, jag skulle kunna räkna upp så mycket. Men kärleken övervinna allt, heter det väll.
  Hoppas det här inte blev allt för rörigt!

  Ha en UNDERBAR jul, både du och Garth!!!
  PS, jag jobbar på Ralph Laurens barnavdelning på Harrods… om du någon gång kommer in där och handlar (fast det kanske dröjer lite!) lovar jag rabatt! 😉

  Linn 2013-12-25 18:26:51
  Svara
  • Svar på Linns kommentar.

   Helena, förstår att det blev lite av en kulturkrock, fastän det var att flytta "tillbaka hem!" Det kan verkligen vara lätt att komma in i rytm och kulturen i ett annat land, att när man bott där tids nog så känns det nästan lite främmande att komma hem igen, fastän man anpassar sig väldigt snabbt igen! Tyvärr så är min karl "typsik engelsk", han är uppvuxen i London och älskar att bo här och har ett jobb som inte riktigt skulle funka lika bra i Sverige, plus att han inte kan språket… jag älskar ju också England – det är bara det att jag älskar Sverige också, och alla mina drömmar för framtiden med hus, barn och allt det där liksom är rotade här… det är knepigt. Sedan kommer jag från norra Sverige också, så att ta sig hem är dessutom knepigare än att bara ta flyget till Arlanda. Det blir ett flyg till efter det, och eventuellt tåg. Försöker verkligen väga för och mot nu när jag är hemma på Sverige-semester, och dessvärre blir man ju så hemmakär när man väl är här hemma, hos mamma och pappa med alla syskon närvarande… tanken på att det skulle kunna vara så jämt (med bara en bilresa på 15 minuter emellan, eller något) får mig så tveksam. Det är stora val, men jag antar att det bara gäller att lyssna på magkänslan… om jag ändå kunde klura ut vad den nu känner!
   /Linn

   Linn 2013-12-27 22:07:12
   Svara
  • Svar på Linns kommentar.

   Jag förstår precis vad du menar, har också bott utomlands i massa år. Och oj vad galet det var att komma hem för några år sen. Stor kulturkrock! Men sen nu, med underbar svensk pojkvän och den därframtiden som jag alltid såg som ligger framför oss så känns allt så självklart. Det kanske är lite drastiskt, men är han beredd att ge upp sitt liv och flytta till Sverige för dig? Ni kanske kan testa? Visst för att det var du som valde att flytta utomalnds, men han valde likväl att bli kär i en svensk med risken att hon vill flytta hem en dag ;). Även om ni inte testar det i slutändan så är det kanske en bra indikation på om han är värd att ge upp allt för…

   Helena 2013-12-27 15:32:48
   Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Marie Serneholt
Home
34 kvadrat
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind